ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel iko ikad uspio dobit neki popust kod lore blond ili selin/kiare? Planiram da odem kod jedne od njih dvije pa me zanima da li se je moguce dogovrit nesto s njima da ti daju neki popust ako si mlad i dobro izgledas jer nerealno mi je da jednako naplacuju nekom mladom, ljepom liku od 20 godina i nekom debelom starcu od 70 godina.
I kažeš da si mlad i lep, svaka majka bi te za zeta poželela... a što si bre tu tako lep i mlad, a ne vani sa te siluju babe i pederi

Jel iko ikad uspio dobit neki popust kod lore blond ili selin/kiare? Planiram da odem kod jedne od njih dvije pa me zanima da li se je moguce dogovrit nesto s njima da ti daju neki popust ako si mlad i dobro izgledas jer nerealno mi je da jednako naplacuju nekom mladom, ljepom liku od 20 godina i nekom debelom starcu od 70 godina.
Taman kad misliš da si pročitao sve...
ovo je VRH!

Tip bi isao na kurve, a nema prebijene pare. Hajde covjece prvo pronadji posao.
Radim mjesecno za 1100 eura. 500 eura mi je stan, 300 eura hrana, 200 eura jos trosim za stan na racune i na odjecu. Ostame mi 100 eura mjesecno da bacim na kurve. Za tih 100 eura zelim da mogu ici bar 2 puta, znaci jednom na 15 dana. Zato razmisljam pametno kako da potrosim novac

2600e..-2800.
I vise našima ne dam ni centa..
Postale bahate.. I pohlepne..
Mađarice ..jedini problem je taj jezik ako ne govori engleski , kud i kamo posteniji i otborenibi priatup... O slovakinjama i čehinjama da i ne pričam..

Radim mjesecno za 1100 eura. 500 eura mi je stan, 300 eura hrana, 200 eura jos trosim za stan na racune i na odjecu. Ostame mi 100 eura mjesecno da bacim na kurve. Za tih 100 eura zelim da mogu ici bar 2 puta, znaci jednom na 15 dana. Zato razmisljam pametno kako da potrosim novac
Iskreno, nisam siguran da se za 50 eura može naći nešto a da valja, da nije samo pušenje, i da je duže od 15 minuta…. Ja bi ti prvi pomogao preporukom kad bi znao što preporučiti za 50… realno za te novce je najbolji izbor možda Pantera, ona voli mlade, a vjerujem da bi i progledala kroz prste za cijenu

Mozda bi ona bila za, ali sumljam da bi se njezom svodniku to svidlo...puno ljudi ima svoj dio od toga...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh