davor mileni
Member
kako ADMIN nije u stanju blokirat ove debile ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ADMIN nije u stanju blokirat ove debile ????
Kad je nesposoban. Dode mi da ja napravim web app i kloniram sve poruke odavde tamokako ADMIN nije u stanju blokirat ove debile ????
Kad je i on debil. A možda i on stoji iza togakako ADMIN nije u stanju blokirat ove debile ????
Ja to isto mislim, da su administratori iza toga. Zašto to rade nemam pojma, ali ovako površinski gledano s tolikom spamiranjem prekidaju kontinuitet bilo koje diskusije na aktualnim temama i stalno iz zamrzivača vade neke potonule teme. Ne znam, možda je neki dublji razlog iza svega.Kad je i on debil. A možda i on stoji iza toga
Jel te to jako nervira?da mi je samo jednoga uloviti u ruke... na slamku bi jeo dok je živ
Radiš isto što i ovi retardusi, spamaš forum sa svojim slomovima pičke...kako ADMIN nije u stanju blokirat ove debile ????
Prvo je prevara, a drugo I trece se ne isplati, posebice trece.Moze netko rec jesu li ove prevara?
![]()
Hanna 🥵
Daleko najbolje druženje u gradu nije ni upitno. Izgledam kao latina ali sam iz Zagreba. Ima li bolje kombinacije ?!?…www.oglasnik.hr
![]()
Slike moje guze su 100% autentične :)
Seksi Maja velike guze, pruža Body to Body masaže u svom prekrasnom prostoru, uz diskreciju i higijenu na prvom mjestu!…www.oglasnik.hr
![]()
Masaža
Tri maserke, nude opustajuce masaže, mogucnost i cetverorucne, sesterorucne masaže u ugodnom i opustajucem ambijentu.www.oglasnik.hr
I ako jesu,moze li preporuka dobra za pocetnika u ovome
Admin je teški debilos. Ali vi koji ste komentirali tu, sutra ćete bit banirani jer debil ne prihvaća komentare a forum mu je sranje na kubik. Nedavno je degen banirao mene i još neke kad smo dobronamjerno komentirali. E, sad će degenerik vidjet što je spamanje. Ima nas nekoliko po forumu koji spamamo, a brojka se povećeva. E, pa neka, kad je degenerik i nesposoban. Ima da se ovaj njesra forum razjebe do kraja.Kad je i on debil. A možda i on stoji iza toga
Hoćeš reći, ako nas admin banira da ćemo nekome ovdje nedostajatiPozivam sve zainteresirane za spamanje.
Sutra ćete biti banirani, pa neka debilos zažali što mu je forum njesra.
Toliko si retardiran da nisi rauzmio moju poruku.Hoćeš reći, ako nas admin banira da ćemo nekome ovdje nedostajati![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|