ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
admin je postavio opciju 'zanemari' samo klik i nevidis vise spam, istinaprave svaki dan nove profile.. istina i da se moze zabranit postavljanje linkova to bi ih sprijecilo.. no nije neophodno, blokiras to ime i ne vidis vise njegove poruke i postove

Moze netko rec jesu li ove prevara?

I ako jesu,moze li preporuka dobra za pocetnika u ovome

Moze netko rec jesu li ove prevara?

I ako jesu,moze li preporuka dobra za pocetnika u ovome
Prvo je prevara, a drugo I trece se ne isplati, posebice trece.

Kad je i on debil. A možda i on stoji iza toga
Admin je teški debilos. Ali vi koji ste komentirali tu, sutra ćete bit banirani jer debil ne prihvaća komentare a forum mu je sranje na kubik. Nedavno je degen banirao mene i još neke kad smo dobronamjerno komentirali. E, sad će degenerik vidjet što je spamanje. Ima nas nekoliko po forumu koji spamamo, a brojka se povećeva. E, pa neka, kad je degenerik i nesposoban. Ima da se ovaj njesra forum razjebe do kraja.

Pozivam sve zainteresirane za spamanje.
Sutra ćete biti banirani, pa neka debilos zažali što mu je forum njesra.

Ovo su moje instrukcije za spamanje:

1) Obavezno mijenjajte IP adresu nekom metodom jer banirane adrese sistem prepoznaje.
2) Otvorite nekoliko novih računa unaprijed koristeći poznate mail servise (gmail, yahoo itd.). Temp mail servise sistem prepoznaje. Svaki novi račun mora biti nova IP adresa.
3) Ne koristite linkove, nego radite kao ja - slova sa random razmacima. Blokada za takvo nešto ne postoji jer nije moguća zbog random razmaka - dokaz moje genijalnosti.
4) Ne radite copy / paste teksta - radite random razmake slova na neki uzorak.
5) Čekajte dovoljan interval za novu poruku (najbolje imat virtualnu štopericu) da se ne aktivira sistem alarm.

Pozivam sve zainteresirane za spamanje.
Sutra ćete biti banirani, pa neka debilos zažali što mu je forum njesra.

Ovo su moje instrukcije za spamanje:

1) Obavezno mijenjajte IP adresu nekom metodom jer banirane adrese sistem prepoznaje.
2) Otvorite nekoliko novih računa unaprijed koristeći poznate mail servise (gmail, yahoo itd.). Temp mail servise sistem prepoznaje. Svaki novi račun mora biti nova IP adresa.
3) Ne koristite linkove, nego radite kao ja - slova sa random razmacima. Blokada za takvo nešto ne postoji jer nije moguća zbog random razmaka - dokaz moje genijalnosti.
4) Ne radite copy / paste teksta - radite random ra zm ak e slova na neki uzorak.
5) Čekajte dovoljan interval za novu poruku (najbolje imat virtualnu štopericu) da se ne aktivira sistem alarm. :eek: :giggle:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh