ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel iko ikad uspio dobit neki popust kod lore blond ili selin/kiare? Planiram da odem kod jedne od njih dvije pa me zanima da li se je moguce dogovrit nesto s njima da ti daju neki popust ako si mlad i dobro izgledas jer nerealno mi je da jednako naplacuju nekom mladom, ljepom liku od 20 godina i nekom debelom starcu od 70 godina.
I kažeš da si mlad i lep, svaka majka bi te za zeta poželela... a što si bre tu tako lep i mlad, a ne vani sa te siluju babe i pederi

Jel iko ikad uspio dobit neki popust kod lore blond ili selin/kiare? Planiram da odem kod jedne od njih dvije pa me zanima da li se je moguce dogovrit nesto s njima da ti daju neki popust ako si mlad i dobro izgledas jer nerealno mi je da jednako naplacuju nekom mladom, ljepom liku od 20 godina i nekom debelom starcu od 70 godina.
Taman kad misliš da si pročitao sve...
ovo je VRH!

Radim mjesecno za 1100 eura. 500 eura mi je stan, 300 eura hrana, 200 eura jos trosim za stan na racune i na odjecu. Ostame mi 100 eura mjesecno da bacim na kurve. Za tih 100 eura zelim da mogu ici bar 2 puta, znaci jednom na 15 dana. Zato razmisljam pametno kako da potrosim novac
Ako ti placa nije barem 1250 eu, nemoj ni razmisljati o ovom sportu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh