vi zajebani.. tastatura siledzije.. imate opciju 'zanemari' ljudi izmislili i stavili u funkciju.. potreban je samo klikda mi je samo jednoga uloviti u ruke... na slamku bi jeo dok je živ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi zajebani.. tastatura siledzije.. imate opciju 'zanemari' ljudi izmislili i stavili u funkciju.. potreban je samo klikda mi je samo jednoga uloviti u ruke... na slamku bi jeo dok je živ
Jedan moj prijatelj bi rekao, “ trebalo bi ga zakopati u gnoj sa glavom dolje da mu samo guzica viri i onda pustiti mlade cucke da se uče jebati, i nakon toga, ono što bi mu ostalo od guzice koristiti za parkiranje bicikala”da mi je samo jednoga uloviti u ruke... na slamku bi jeo dok je živ
Ma daj, pa bolje se prepustiti ljubaviJedan moj prijatelj bi rekao, “ trebalo bi ga zakopati u gnoj sa glavom dolje da mu samo guzica viri i onda pustiti mlade cucke da se uče jebati, i nakon toga, ono što bi mu ostalo od guzice koristiti za parkiranje bicikala”
Slazem se, to je frendovo a ne moje misljenjeMa daj, pa bolje se prepustiti ljubavi
Solidna, za 50e je ok..cura nije neka seksipilna al je simpatična...masaža na stolu uz razgovor pa na krevetuPozdrav ekipa, zanima me da mi kazete ako imate iskustva kakva je ona Maja sto nudi oral i svrsavanje u usta bez kondoma za 50 eura? Cijena mi je dosta prihvatljiva pa mi se cini da se isplati otic?Ako ima neko ko je bio kod nje mozete mi rec da li vrjedi
Solidna, za 50e je ok..cura nije neka seksipilna ali je simpatična...masaža na stolu uz razgovor pa na krevetu
ili stolu oralno..skida se do gaćica po želji ali nije neki doživljaj..voli pušit kurac i to sama naglašava, svršavanje po ustima i faci...odi probaj pa vidi da li bi ponovio, ja sam bio 5-6 puta kad mi je trebalo samo brzinsko pražnjenje...
Po cemu nije seksipilna? Da li je debela ili?Solidna, za 50e je ok..cura nije neka seksipilna al je simpatična...masaža na stolu uz razgovor pa na krevetu
ili stolu oralno..skida se do gaćica po želji ali nije neki doživljaj..voli pušit kurac i to sama naglašava, svršavanje po ustima i faci...odi probaj pa vidi da li bi ponovio, ja sam bio 5-6 puta kad mi je trebalo samo brzinsko pražnjenje...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|