vi zajebani.. tastatura siledzije.. imate opciju 'zanemari' ljudi izmislili i stavili u funkciju.. potreban je samo klikda mi je samo jednoga uloviti u ruke... na slamku bi jeo dok je živ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi zajebani.. tastatura siledzije.. imate opciju 'zanemari' ljudi izmislili i stavili u funkciju.. potreban je samo klikda mi je samo jednoga uloviti u ruke... na slamku bi jeo dok je živ
Jedan moj prijatelj bi rekao, “ trebalo bi ga zakopati u gnoj sa glavom dolje da mu samo guzica viri i onda pustiti mlade cucke da se uče jebati, i nakon toga, ono što bi mu ostalo od guzice koristiti za parkiranje bicikala”da mi je samo jednoga uloviti u ruke... na slamku bi jeo dok je živ
Ma daj, pa bolje se prepustiti ljubaviJedan moj prijatelj bi rekao, “ trebalo bi ga zakopati u gnoj sa glavom dolje da mu samo guzica viri i onda pustiti mlade cucke da se uče jebati, i nakon toga, ono što bi mu ostalo od guzice koristiti za parkiranje bicikala”
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|