https://beta.oglasni k.hr/osobni-kontakti bio neko kod ove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji oglas?+385957204416 bio neko kod ove ima oglas sada ana dubrava
Ima oglas na osobni kontakti plavi oglasnik ana 25Koji oglas?
Jesi je probao kontaktirati?Ima oglas na osobni kontakti plavi oglasnik ana 25
Jeste dostupna na what's appJesi je probao kontaktirati?
Jeste zensko je javi se I to al abon keshMeni se čini kao prevara
I što kaže?
Meni se čini kao prevara
I što kaže?
Da to je taj![]()
💎Ana😈(25god)😈 čekam te😘😘
Nudim usluge masaže kod mene u Zagrebu. 😘 Za sve informacije javite se na whatsapp😘 Higijena i diskrecija 100%www.oglasnik.hr
Mislite na ovaj oglas. 99,9% prevara ovako na prvu po tipu oglasa
![]()
💎Ana😈(25god)😈 čekam te😘😘
Nudim usluge masaže kod mene u Zagrebu. 😘 Za sve informacije javite se na whatsapp😘 Higijena i diskrecija 100%www.oglasnik.hr
Mislite na ovaj oglas. 99,9% prevara ovako na prvu po tipu oglasa
Da to je taj javlja se zenska neka
Uglavnom svi traze abon na a bon na plavi oglasnikrekao bih prevara
Pa sto nisu to sve prevare?Uglavnom svi traze abon na a bon na plavi oglasnik
Vecina da, prevara.Uglavnom svi traze abon na a bon na plavi oglasnik
Odi, vidi, odradi, javiPozdrav.
Je li tko posjetio navedenu:
![]()
Anastasija opet u Zagrebu
Atraktivna plavuša čeka vas u svom prostoru za druženje uzivo.Tu sam da ti uljepsam dan.Tvoje je da me kontaktirate…www.oglasnik.hr
Po slikama je top, ne bi trebali biti bonovi obzirom da kaže da je plaćanje kešom u stanu...
Dotična je aktivna više od 10 godina i ne znam kako s razinom usluge koju nudi, a prvenstveno s odnosom prema klijentima, uspjeva ostati u ovom poslu. Navodno je stan u kojem pruža usluge njezin pa barem ne plaća stanarinu.Profesorica iz Novog Zagreba![]()
Masaže, fetiši-zgodna profesorica, Novi ZG! Nema dolaz odmah!
Nešto uzbudljivo! MOLIM PROČITATI OGLAS i zvati ISKLJUČIVO ZA KONKRETAN TERMIN ISTI DAN KAD ŽELITE DOĆI! Nije za mlađe…www.oglasnik.hr
092 329 7751
Bio sam kod nje prošli tjedan. Najgore iskustvo u dosadašnjoj jebačkoj karijeri. Vodio sam se nekom glupom znatiželjom i avanturizmom. Dogovorio sam susret bez većih problema. Ženska radi u Mamutici i naplaćuje 130 eura sat vremena druženja (masaža B2B + seks). Izgled je bezveze i ove fotke u oglasu su dosta vješto napravljene da zavaraju čovjeka. Niti ima nekakvu guzicu, niti sise nisu nešto posebno wow, a faca je bezveze. Ukratko - prosječna ženska s ružnim zubima. Ne znam kako bi opisao njen karakter jer se s takvim nečim još nisam susreo u ovom hobiju. Živčana je, melje totalne gluposti i ima 0 posto talenta da stvori nekakvu erotsku atmosferu. Dođeš na opuštanje, a što više vrijeme prolazi, sve si pod većim stresom. O akciji neću jer nije vrijedna spomena. Trebati će mi neko vrijeme da se oporavim od ove luđakinje.
ova cura je među najboljima i nije preskupaBog decki nisam iz zagreba ima neko neku preporuku kojoj da se javim tu sam do nedelje
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|