ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad smo već načeli temu starih dobrih vremena, sjeća li se netko Leonarde?
Top pička je bila, u Utrini ili Utrinama, kak neki vele, bila locirana.
Uvijek sređena: šminka, štikle, halteri ...,, na sat nije gledala. Baš vrhunska usluga.
Jbg, izgubio sam njen broj, a prestala se oglašavati prije 10-ak godina.
Čitao sam na forumu da navodno radi sa stalnima, pa ako bi netko bio tako dobar da objavi broj ...
Sjecamo se, naravno...bila je na zadnje na Središću, no povukla se s posla...pokusao sam je kontaktirati, no niš od toga...proslo je previse vremena. Jedna od najboljih po meni...

Dobra je bila Leonarda. Meni najbolja Adrijana - Vrbani 3. Vrhunski milf, odnos prema klijentu, nema požurivanja. Uh, baš sam s guštom išao kod nje.

I ona čehinja Laura u Prečkom, isto jako dobra.

Romanu ne treba posebno spominjati, bio sam kod nje na Peščenici i Knežiji, ta je voljela kurac više od svega.

Dobra je bila Leonarda. Meni najbolja Adrijana - Vrbani 3. Vrhunski milf, odnos prema klijentu, nema požurivanja. Uh, baš sam s guštom išao kod nje.

Romanu ne treba posebno spominjati, bio sam kod nje na Peščenici i Knežiji, ta je voljela kurac više od svega.
Sjecamo se i čehinje Laure...:) a jel tko pamti curu iz rudeša, preko puta Vienne? Radila kao prevoditeljica, mislim da je bila iz Vž, ne mogu se sjetiti kako se zvala.
A mala crna Tina iz Šenoine, kasnije je bila u Palmoticevoj...sve top cure

I Adrijana je bila odlična, ako mislimo na istu (stan na Vrbanima, iza Point centra).
Ali, Leonarda mi je bila zgodnija. TOP tijelo je imala.

kada se realno sagleda, od današnje po ponude nijedna ženska ne bi ušla u ondašnju konkurenciju, ako je kriterij <30 i relativno zgodna. zoe/selin ima odlično tijelo, ali psihotičnu uslugu, ne znaš na koju nju ćeš naići ali vjerojatnost na lošu. anja borovje puši s kondomom, odmah diskvalifikacija, kao i ona anja pored tržnice utrine no nje neko vrijeme ni nema. zgodna je mala iz nz, nema "ime" ali mislim da mnogi znaju koja je, ali ona pak radi isključivo masažu i to skupu (možda je netko imao sreće/sposobnosti da dobije više). još jedino plavokosa, ali ona je rodila, tako da...dosta lamentiranja, barem što se mene tiče :)
ako netko zna za mlađu zgodničku curu koja ne radi oral s gumicom a radi komplet i nije na igli, neka pliz podijeli...

kada se realno sagleda, od današnje po ponude nijedna ženska ne bi ušla u ondašnju konkurenciju, ako je kriterij <30 i relativno zgodna. zoe/selin ima odlično tijelo, ali psihotičnu uslugu, ne znaš na koju nju ćeš naići ali vjerojatnost na lošu. anja borovje puši s kondomom, odmah diskvalifikacija, kao i ona anja pored tržnice utrine no nje neko vrijeme ni nema. zgodna je mala iz nz, nema "ime" ali mislim da mnogi znaju koja je, ali ona pak radi isključivo masažu i to skupu (možda je netko imao sreće/sposobnosti da dobije više). još jedino plavokosa, ali ona je rodila, tako da...dosta lamentiranja, barem što se mene tiče :)
ako netko zna za mlađu zgodničku curu koja ne radi oral s gumicom a radi komplet i nije na igli, neka pliz podijeli...
Mislim da nema takvih u Zagrebu, barem ne na plavom oglasniku.

Evo konacno je dosla na red i Mirela.
Uglavnom, zena izgl3da sasvim prietojno, dotjerano ako je i bila debela sad j3 to sasvim skladno. Sise velike cvrste, dupe veliko
Pusenje odlicno, gura ga cijelog u grlo
Seks odlican moze se zesce
Ja sam htio fetise, pito udovoljila mi
Tako da moze se sve dogovorit otvoreno kaze sta moze, sta ne
Preporuka za ponovit definitivno

Ruža
091 922 7217
Preko telefona ti kaže masaža + oral u trajanju od 40 minuta je 60 eura. Prostor je sobica s masažnim stolom na ulazu u zgradu u Zapruđu. Nisam ni pitao koliko bi došao seks jer mi je krajnje neudobno jebati na masažnom stolu. Žena po mojoj procjeni ima cca 50 godina i ono što je sigurno - izgleda puno bolje nego kada je bila javno eksponirana na televiziji. Ulaže u sebe - sexy je našminkana, ima filere u usnama, preplanuli ten, puno duža kosa nego prije...
Akcija: masaža, ja nju lizao (full je obrijana i glatka dolje, obožavam takve) + happy end u obliku drkanja. Fino sam svršio. Ne treba svaki put biti jebačina da se čovjek dobro provede. Nakon toga laganini praznih jaja u Avenue Mall u McDonald's. 😃
Jel ima neki tuš, kupaonu?

Misliš Arijana?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh