hvaranin se možda sjeća josipa kajzerica prašio je 2 god.besplatno.Ja sam u ovom sportu samo jednom dobio džabe i to kod Đurđe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvaranin se možda sjeća josipa kajzerica prašio je 2 god.besplatno.Ja sam u ovom sportu samo jednom dobio džabe i to kod Đurđe.
josipa kajzerica.... divne uspomene. I kada se povukla poslao joj poruku, nešto dogovarali ali ništa od toga.hvaranin se možda sjeća josipa kajzerica prašio je 2 god.besplatno.
O kojoj se radi?Ja samo jednom jer nije depilirala noge, a taj put smo dogovorili anal pa je komletnu uslugu dala badava. Poslije me par puta zvala pa sam ju blokirao.
Doba prije dual sima
Odstupio od poslovnog U kom smislu?Pretpostavljam da nas je većina bila u situaciji da nam je odnos s nekim curama malo odstupio od "poslovnog", što je sasvim normalno jer su i one samo od krvi i mesa i normalno je da im koji put treba neka pomoć ili usluga. Ali nisam siguran da su to teme za forum, pogotovo što i neke cure, a još više njihovi agenti prate što se piše po forumu.
Poslovni model se u principu svodi na to da dođeš, platiš, jebeš i odeš. I uglavnom tako bude. I mi tu razmjenjujemo iskustva o tome.Odstupio od poslovnog U kom smislu?
Kao?Poslovni model se u principu svodi na to da dođeš, platiš, jebeš i odeš. I uglavnom tako bude. I mi tu razmjenjujemo iskustva o tome.
Sve što je bilo izvan tog "poslovnog" dijela po meni bi trebalo ostati privatno.
Kao npr. koja nam je dala badava i zašto.
U to cisto sumnjam. Ali lako se hvaliti na forumu.Kao npr. koja nam je dala badava i zašto.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|