JebacPero
Member
hvalaPrvo drugi I cetvrti oglasa su prijevare. Silvija ima svoju temu.
dakle siliva je za jebanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvalaPrvo drugi I cetvrti oglasa su prijevare. Silvija ima svoju temu.
a kakva je silvia, jel vrijedi šta?hvala
dakle siliva je za jebanje?
Ne radi vise
Sjecamo se, naravno...bila je na zadnje na Središću, no povukla se s posla...pokusao sam je kontaktirati, no niš od toga...proslo je previse vremena. Jedna od najboljih po meni...Kad smo već načeli temu starih dobrih vremena, sjeća li se netko Leonarde?
Top pička je bila, u Utrini ili Utrinama, kak neki vele, bila locirana.
Uvijek sređena: šminka, štikle, halteri ...,, na sat nije gledala. Baš vrhunska usluga.
Jbg, izgubio sam njen broj, a prestala se oglašavati prije 10-ak godina.
Čitao sam na forumu da navodno radi sa stalnima, pa ako bi netko bio tako dobar da objavi broj ...
Sjecamo se i čehinje Laure...Dobra je bila Leonarda. Meni najbolja Adrijana - Vrbani 3. Vrhunski milf, odnos prema klijentu, nema požurivanja. Uh, baš sam s guštom išao kod nje.
I ona čehinja Laura u Prečkom, isto jako dobra.
Romanu ne treba posebno spominjati, bio sam kod nje na Peščenici i Knežiji, ta je voljela kurac više od svega.
I Adrijana je bila odlična, ako mislimo na istu (stan na Vrbanima, iza Point centra).Dobra je bila Leonarda. Meni najbolja Adrijana - Vrbani 3. Vrhunski milf, odnos prema klijentu, nema požurivanja. Uh, baš sam s guštom išao kod nje.
I ona čehinja Laura u Prečkom, isto jako dobra.
Romanu ne treba posebno spominjati, bio sam kod nje na Peščenici i Knežiji, ta je voljela kurac više od svega.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|