ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cijenjeni forumaši! Ovdije nas ima svakakvih sa svakakvim kriterijima, željama, zahtjevima, fetišima ... Ja sam jedan stariji muškarac 50+, volim jebati naravno, često želim jebati starije, da babe! 55+ a još više volim velike sise. Pa sad ako mo itko od vas može pomoći i dati preporuke ja se jako zahvaljujem i cijenim vaŝ trud i vrijeme. Naravno Zagreb je u mom fokusu!

Cijenjeni forumaši! Ovdije nas ima svakakvih sa svakakvim kriterijima, željama, zahtjevima, fetišima ... Ja sam jedan stariji muškarac 50+, volim jebati naravno, često želim jebati starije, da babe! 55+ a još više volim velike sise. Pa sad ako mo itko od vas može pomoći i dati preporuke ja se jako zahvaljujem i cijenim vaŝ trud i vrijeme. Naravno Zagreb je u mom fokusu!
Evo stari. Ako je tako kao sto pises ovo je za tebe. Gajba Siget 8/10, ako si ok. komunikacija s tetom tj teta je 10/10, tijelo: škembica je tu ali i vime nema neugodnih mirisa, Vjerujem da je to što trazis. e,da. full je 70/30

Evo stari. Ako je tako kao sto pises ovo je za tebe. Gajba Siget 8/10, ako si ok. komunikacija s tetom tj teta je 10/10, tijelo: škembica je tu ali i vime nema neugodnih mirisa, Vjerujem da je to što trazis. e,da. full je 70/30
Bilježim! sasvim Ok! Daj mi reci, piše da ima 29 god. Rekao bih da je imala nekad. Koja je tvoja procjena?

Jel moze samo oral kod tete?

Nije ovo Đurđa! Đurđa je plavuša i uvijek se oglašavala kao plavuša. Ovo je njena kolegica s kojom je dijelila prostor na

Nije ovo Đurđa! Đurđa je plavuša i uvijek se oglašavala kao plavuša. Ovo je njena kolegica s kojom je dijelila prostor na Remizi.
Cijenio bih ako može kontakt od Ðurđe, pretraživao sam forum ali nisam pronašao, samo je spomenuta u nekoliko postova.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh