Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je jako dugo u ovom poslu. Imala je pauze, ali svejedno je ostavilo to traga na njoj. E sad koliko je inače optimalno vrijeme za bavljenje tim sportom ne znam, ali svejedno ona je dugo u ovom 6-7 godina ako se ne varam. A što se tiče njenog raspoloženja to varira, nekad je dobre volje, nekad i ne.Dobro to je druga stvar, nazalost ovaj posao ostavlja traga na njima sigurno, prije ili kasnije bude lose.
Ali kazi kakva je sada sa higijenom, jel se sto promijenilo. Isplati li se sad ici ?
Bio sam davno prije 2 god, tad je nesto na nogi operirala.Ona je jako dugo u ovom poslu. Imala je pauze, ali svejedno je ostavilo to traga na njoj. E sad koliko je inače optimalno vrijeme za bavljenje tim sportom ne znam, ali svejedno ona je dugo u ovom 6-7 godina ako se ne varam. A što se tiče njenog raspoloženja to varira, nekad je dobre volje, nekad i ne.
Koliko je sat![]()
Djevojka sa slike! 30.g.
Cekam te u svom prostoru za druženje. Prostor je moj nema neugodnosti na vratima u vezi slika to sam ja. Higijena I…www.oglasnik.hr
Evo solidne žene . Kod nje se nećete razočarati . Ja ko plaćam 60 za komplet . Nema požurivanja , jako je uredna i čista . Plavusa , dosta visoka oko 175 cm , velika guza , cice prirodne 4 . Ljepuskasta u licu . Godine su blizu 40.
ceka da mu neko nesto posalje onda vise ne odgovara na porukeIma.netko.slike karla mrvossssss
JBG, obično se otkrijete tako što otvorite profil i od prve poruke hvalite cure kao da su vam sestre. Pogledaj svih svojih 12 poruka i sve će ti biti jasno.
Lažne slike. Ako je dobra zašto koristi tuđe slike?![]()
Djevojka sa slike! 30.g.
Cekam te u svom prostoru za druženje. Prostor je moj nema neugodnosti na vratima u vezi slika to sam ja. Higijena I…www.oglasnik.hr
Evo solidne žene . Kod nje se nećete razočarati . Ja ko plaćam 60 za komplet . Nema požurivanja , jako je uredna i čista . Plavusa , dosta visoka oko 175 cm , velika guza , cice prirodne 4 . Ljepuskasta u licu . Godine su blizu 40.
Vecina ih koristi tude slike. Nije fer ali tako je. Ako je netko bio mogao bi napisati par rijeciLažne slike. Ako je dobra zašto koristi tuđe slike?
Link: https://fapello.com/glxriqfree/12/
Ja sam išao najviše zbog te zadnje slike,obožavam kad ženska ima dobro dupe,dodjem na adresu a ona me lagano otpiliLažne slike. Ako je dobra zašto koristi tuđe slike?
Odlična, ako odeš nećeš požaliti.Ima neko iskustva sa Sararosa? Kakav je pristup i seks?
U koji si kbart isao?Ja sam išao najviše zbog te zadnje slike,obožavam kad ženska ima dobro dupe,dodjem na adresu a ona me lagano otpili,možda i bolje tko zna čija je slika i kako ženska izgleda
![]()
Ja ne mogu vjerovati da još ima vas koji ne znate kad piše kontakt na whatsapp ili viber da je to prevara.Jel bio ko?Iskustva?
![]()
Lana u Zagrebu kratko 🫦
Lana diskretno i uredno kod mene u prostoru se zabavljamo 🫦 zgodna zena moje slike autenticne 0 fake pozovi na broj…www.oglasnik.hr
SopotU koji si kbart isao?
Ja sam ju karinđao dobra je. Plavusa 30ak godina tijelo sasvim ok i surađuje tako da preporuka nemoj da te slike odbijuLažne slike. Ako je dobra zašto koristi tuđe slike?
Ako nisu njezine slike, šanse dfa se pokaješ su 99%.Ja sam išao najviše zbog te zadnje slike,obožavam kad ženska ima dobro dupe,dodjem na adresu a ona me lagano otpili,možda i bolje tko zna čija je slika i kako ženska izgleda
![]()
Za 100 eura koje zaradi za pola sata najmanje što bi mogla napraviti je da stavi svoje slike i opere pičku prije nego što dođe novi lik. Sve bi one htjele da im s benzinske pošaljemo bon i da ne dolazimo, ali ne ide to tako....Vecina ih koristi tude slike. Nije fer ali tako je. Ako je netko bio mogao bi napisati par rijeci
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|