hvaranin se možda sjeća josipa kajzerica prašio je 2 god.besplatno.Ja sam u ovom sportu samo jednom dobio džabe i to kod Đurđe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvaranin se možda sjeća josipa kajzerica prašio je 2 god.besplatno.Ja sam u ovom sportu samo jednom dobio džabe i to kod Đurđe.
josipa kajzerica.... divne uspomene. I kada se povukla poslao joj poruku, nešto dogovarali ali ništa od toga.hvaranin se možda sjeća josipa kajzerica prašio je 2 god.besplatno.
O kojoj se radi?Ja samo jednom jer nije depilirala noge, a taj put smo dogovorili anal pa je komletnu uslugu dala badava. Poslije me par puta zvala pa sam ju blokirao.
Doba prije dual sima
Odstupio od poslovnog U kom smislu?Pretpostavljam da nas je većina bila u situaciji da nam je odnos s nekim curama malo odstupio od "poslovnog", što je sasvim normalno jer su i one samo od krvi i mesa i normalno je da im koji put treba neka pomoć ili usluga. Ali nisam siguran da su to teme za forum, pogotovo što i neke cure, a još više njihovi agenti prate što se piše po forumu.
Poslovni model se u principu svodi na to da dođeš, platiš, jebeš i odeš. I uglavnom tako bude. I mi tu razmjenjujemo iskustva o tome.Odstupio od poslovnog U kom smislu?
Kao?Poslovni model se u principu svodi na to da dođeš, platiš, jebeš i odeš. I uglavnom tako bude. I mi tu razmjenjujemo iskustva o tome.
Sve što je bilo izvan tog "poslovnog" dijela po meni bi trebalo ostati privatno.
Kao npr. koja nam je dala badava i zašto.
U to cisto sumnjam. Ali lako se hvaliti na forumu.Kao npr. koja nam je dala badava i zašto.
Uzmi u obzir i ovaj pakao od vremena vani. Ako u stanu nije neka jaka klima, i onima u najboljoj kondiciji će biti problem jebat.![]()
Seksi brineta po prvi put u gradu
Bok, moje ime je Mia. Nova sam u vašem gradu. Kako bismo proveli nezaboravne trenutke zajedno, ne ustručavajte se…www.oglasnik.hr
Bio jučer kod ove. Izbjeći pod svaku cijenu. Nije uopće ova sa fotografija. Nekakva bezvezna latina, dobra u faci, loša građa. Stavi kurac desetak sekundi u usta, a onda traži da je odmah jebeš u misionarskom položaju. Ona samo digne noge, a ti roštiljaj. Nisam baš u nekoj fizičkoj formi i taj mi položaj uopće ne odgovara i kurac mi se odmah spustio. Ona glupa kao kurac pokušava mi drkati kurac kako bi ga opet pokrenula, ali moment je izgubljen. Također, prezervativ koji je imala je nikakav i znao sam da će se zbog toga kurac spustiti jer je premali. Zato i nosim svoje sa sobom, ali ona pametna ima neke prezervative za mini kurčeve koji ti stisnu kurac zbog čega kurac brzo izgubi svoju primarnu funkciju. Ostavio sam joj pare jer je neki svodnik bio sa njom unutra i ne da mi se zezati sa njima. Uglavnom, ona je solidna u faci, ali građa loša. Sise spuštene, ona nekakvih čudnih proporcija.
I dal masira ili ???![]()
Marija trenutno u Zagrebu 😚
Bok, trenutno sam u Zagrebu. Imam 25 god, znam dobro masirati i na adekvatan način opustiti osobu 😌😘 -Sve slikice na…www.oglasnik.hr
Prevarantica. Traži bon. Ja je odjebo.
![]()
Marija trenutno u Zagrebu 😚
Bok, trenutno sam u Zagrebu. Imam 25 god, znam dobro masirati i na adekvatan način opustiti osobu 😌😘 -Sve slikice na…www.oglasnik.hr
Neprofesionalna kuja.
Nazovem je i dogovorim sastanak. Rezervira mi termin, kaže masaža 70 eu, lokacija travno, mamutica.
Dođem pet minuta ranije, nazovem je nejavlja se, još dvaput zvao i ne javlja se i nakon 10min otišao.
Preko telefona joj je glas zvučao čudno, kao da želi zvučati mlađe nego što zapravo je.
![]()
Mlada crvenokose maserkica pruža nezaboravno iskustvo
Pozdrav imam 32 god i lijepu crvenu kosu. Proporcije tijela su mi visina 165/ 65 kg I imam prekrasne grudi broj 5.…www.oglasnik.hr
Bio kod ove. Nije crvenokosa (možda je druga crvenokosa), već crnka ima dva oglasa, nalaze se tamo dvije ženske, za drugu ne znam da li radi ili se samo javlja na telefon.
Lokacija je Dubrava, pola sata je 70 eu, prostor dosta skučen. Bilo me strah da ću naletjeti na neki stariji milf, no ipak nisam, ona je mlađi milf oko 35 godina, slike su njene i ima velike sise i općenito izgleda okej, samo nije 172 cm, prije 160cm visine.
U akciji dosta suzdržana i požuruje, no najveći problem barem meni je udaljenost jer mi Dubrava nije preko puta. Oni koji žive u Maksimiru, Dubravi, Sesvetama i traže milf mogu provjeriti.
Ne.I dal masira ili ???
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |