Hvala stari![]()
Vitka brazilska guza !
Plavuša 36.g., 170/55/3, duge kose, lijepog lica i tijela, poziva Vas da provedete ugodne trenutke. Vaš prostor - Moj…www.oglasnik.hr

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala stari![]()
Vitka brazilska guza !
Plavuša 36.g., 170/55/3, duge kose, lijepog lica i tijela, poziva Vas da provedete ugodne trenutke. Vaš prostor - Moj…www.oglasnik.hr
Pitanje za vas koji ste vec bili kod Minee, kakva je sa dubokim grlom, jel moze facefuck? HvalaHvala stari![]()
Barbie je bas top topova. Bio sam i ja prije 2 dana po ne znam koji put. Taman je usla u apartman. Super je nacin kako te doceka, super je usluga, bas sve je super. Za razliku od ostalih cura iz istog jataBio danas kod Barbi. Neću previše pisat jer se već sve zna o njoj. Vrijedi svakog centa. Dočelala me čista i mirišljava. Oral je vrhunski. Prošli smo kaubojku, doggy i misionarku i sve je bilo super. Ne požuruje. Pola sata 100€, sat 200€.
Minea ga puši s kondomom, ali se davi u kurcu i guta koliko ide. Voli oral jako. Nisam ju nikada pitao za facefuck jer to nije moj đir, ali nekako mislim da ne bi pristala na to.Pitanje za vas koji ste vec bili kod Minee, kakva je sa dubokim grlom, jel moze facefuck? Hvala
Ti si ju od svih nas jebača iz Zagreba valjda najviše puta mrknuo!Barbie je bas top topova. Bio sam i ja prije 2 dana po ne znam koji put. Taman je usla u apartman. Super je nacin kako te doceka, super je usluga, bas sve je super. Za razliku od ostalih cura iz istog jata
Koliko puta ju je mrknuo bio bi red da je ženiTi si ju od svih nas jebača iz Zagreba valjda najviše puta mrknuo!![]()
Vise bi bio red da mi da dzaba par puta, ali nisam ju pitao, a ni ne odlucuje onaKoliko puta ju je mrknuo bio bi red da je ženi![]()
Ja sam u ovom sportu samo jednom dobio džabe i to kod Đurđe.Vise bi bio red da mi da dzaba par puta, ali nisam ju pitao, a ni ne odlucuje ona![]()
Duboko grlo ima i puši ga odlično. Facefuck ne prakticiram pa nisam pitao.Pitanje za vas koji ste vec bili kod Minee, kakva je sa dubokim grlom, jel moze facefuck? Hvala
Zvao sam u par navrata al ne javlja se.![]()
Opuštajuće druženje-simpatičnom plavušom
Opuštajuće druženje sa simpatičnom plavušom. Higijena i Diskrecija zajamčena Centarwww.oglasnik.hr
Kakva su iskustva kod ove dame?
Ko je durda moze oglasJa sam u ovom sportu samo jednom dobio džabe i to kod Đurđe.
Možeš poslat profil Đurđe. Nema je već neko vrijeme na oglasuMože poslat hvala
Moze broj ?Sasvim slučajno sam naišao na Đurđu s Remize na Facebooku. Koga zanima njen profil neka mi se javi privatnom porukom.
Đurđa se ne oglašava već dosta dugo. Pretpostavljam da se umirovila.Ko je durda moze oglas
Isto mislim da je. Stvarno je dugo nemaĐurđa se ne oglašava već dosta dugo. Pretpostavljam da se umirovila.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|