ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav ekipa novi sam na forumu pa evo mojih recenzija.
1. Tea kruge - ženska izgledom tip top, usluga opravdava cijenu.
2. Anja Borovje - mlada cura dobrih oblina, ima malih problema s komunikacijom. Dosta je hladna. 80/30 je sasvim solidno ko oče karat fizički zgodnu curu.
3. Maja horvacanska - po meni najbolja cura na PO, znala je dobro napaliti. Šteta što je više nema, ako možda ima netko njen broj privatno nek pošalje u inbox.
4. Tea siget - šteta isto kaj je više nema al isto je bila otkačena ženska, mogao si s njom kaj si htio.
5. Ana Rudes - trebala bi poraditi malo na izgledu, ali cura je baš opuštena, usluga opravdava cijenu. 50/30.
6. Elokventan Iva - 70/30 pravi GFE, doduše nisam sad bio neko vrijeme kod nje.
Ako netko ima preporuku neka javi.
bio danas kod Tea kruge, više ne izgleda top, previše smršavila, a i usluga oslabila, iz razloga šta radi kao na pokretnoj traci ja izlazim a več se mimoilazim sa slijedečim, ipak bi trbala malo i predahnuti između uboda i nešto prezalogajit.

Katafuckingstrofa. Dosad najgore iskustvo. Vec preko telefona je bila zlovoljna, no kad sam dosao bila je bas neugodna I nadrkana. Prakticki cim smo poceli, pocela je govoriti da svrsim, me moze ova poza, ne moze ona poza. Naravno ne izgleda kao na slikama, a I starija je nego sto pise. Ne znam je li joj danas bio los dan ili je psihicki pukla, ali ja tamo ne idem vise ni za zivu glavu premda ih ima dvije, Bacenih 70 eu. Izbjegavati u sirokom luku!

Bio jučer kod ove. Izbjeći pod svaku cijenu. Nije uopće ova sa fotografija. Nekakva bezvezna latina, dobra u faci, loša građa. Stavi kurac desetak sekundi u usta, a onda traži da je odmah jebeš u misionarskom položaju. Ona samo digne noge, a ti roštiljaj. Nisam baš u nekoj fizičkoj formi i taj mi položaj uopće ne odgovara i kurac mi se odmah spustio. Ona glupa kao kurac pokušava mi drkati kurac kako bi ga opet pokrenula, ali moment je izgubljen. Također, prezervativ koji je imala je nikakav i znao sam da će se zbog toga kurac spustiti jer je premali. Zato i nosim svoje sa sobom, ali ona pametna ima neke prezervative za mini kurčeve koji ti stisnu kurac zbog čega kurac brzo izgubi svoju primarnu funkciju. Ostavio sam joj pare jer je neki svodnik bio sa njom unutra i ne da mi se zezati sa njima. Uglavnom, ona je solidna u faci, ali građa loša. Sise spuštene, ona nekakvih čudnih proporcija.

Katafuckingstrofa. Dosad najgore iskustvo. Vec preko telefona je bila zlovoljna, no kad sam dosao bila je bas neugodna I nadrkana. Prakticki cim smo poceli, pocela je govoriti da svrsim, me moze ova poza, ne moze ona poza. Naravno ne izgleda kao na slikama, a I starija je nego sto pise. Ne znam je li joj danas bio los dan ili je psihicki pukla, ali ja tamo ne idem vise ni za zivu glavu premda ih ima dvije, Bacenih 70 eu. Izbjegavati u sirokom luku!
ma pajdo moj ovo je sve za kurac ispada da su ove filipinke još naj bolje što se tiče ljubaznosti i svega ostalog ove tri kaj su bile kao thaimasaže

Ma I ja razmisljam da idem u medjunarodne vode. Ovo domace je boze sacuvaj, what's app prijevare, online gluposti, oronuli milfovi, masaze koje to I nisu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh