ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemoj se ljutiti al kako mi znamo da je to istina ?forum je postao takav da se druge blati,trebalo bi pisati kakva je usluga izgled i cjena .
Ne ljutim se ali ako dvoje ljudi napišu praktički isti negativni komentar kako dotična cura izgleda bolesno i oronulo onda to valjda ima neku težinu. To je to od mene što se tiče te crne Viki, neću je više spominjati, tko mi ne vjeruje neka ju pozove u stan i neka se uvjeri vlastitim očima.

Da, ovo je riječ o crnoj Viki. Ja sam prije par mjeseci napisao post kako sam nju i njenog frajera (ima negdje na forumu njihova fotka) vidio u gradu (točnije u tramvaju) i kako izgledaju užasno. Nakon toga me pametnjaković s foruma napao da serem i izmišljam.
Moje negativno iskustvo s njom:

Isto me privukle njene slike s PO. Zovem je dogovorimo susret, dodjem na lokaciju preko puta restorana Trnjanke. Zovem prvi put, ne javlja se. Reko idem još napraviti koji krug. Gledam na ulazna vrata, taman izlazi neki lik. Zovem je ponovo, javi se, kaže ajde za 5 min dodji. U to vrijeme iz birca preko puta izlazi lik Ali baš ono odvaljen od alkohola da jedva hoda, dolazi joj pod prozor i ispušta neartikulirane glasove (eeeeeaaaaa) na što mu ona otvara prozor i baca nešto kroz prozor. Kasnije sam saznao da joj je to dečko. Produžavam dalje i odlazim s lokacije.

Drugi put je bila na lokaciji križanje Savske i Jukićeve. Dolazim kod nje u neki mali apartman gdje se možeš jedva okrenuti. Ona ofucana stan neuredan ali reko ajde već kad sam tu idem se isprazniti. Još smo u pregovorima kad netko lupa na vrata i opet isti glasovi neartikulirani aaaaeeee. Ona prvo ne otvara a ovaj lupa još jače šakom na vrata. Otvara mu ,daje pare i zatvara odmah vrata. Pitam tko je to?
Moj dečko. Odlazim iz stana.

Ovo je bilo prije cca 3-4 godine. Sad mogu misliti da je još više ofucana.

Bio netko moze neki komentar hvala
Bila kod mene prije par godina. Jos je imsla prirodne slabe sise. Dosta dobra zenska. Profesionalka. Tesko da ces dobiti neki GFE,ja nisam ni trazio ali ces dobiti ono sto dogovorite. Cistunka. Moras prati ruke ako je mislis dirati,a da sto bi nego je dirao. Bila skuplja od prosjeka.osim sto je ugradila silikone mozda se jos nesto promjenilo,ne znam. Sada ima vjerojatno vise od 30. Slike njene,koliko se sjecam

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh