ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vecer dali je silva milf zdrava ili je ikada itko šta pokupio od nje? A druga stvar ova Barbi je top cura sve može a i izgleda odlično

Jucer sam bio 4. put jer Sabrinu ne mogu nikako dogovoriti.
Mala je naprosto bomba sa super sisama (silikoni), prezgodna u licu, super tijelo, mrak picic. Pusi vrhunski, sex isto i na kraju istovar u usta.
Ovaj put je i apartman super.
U zadnjih godinu dana je definitivno u top 3. Gia, Rachel i ona. Njen + je sto daje svrsavanje u usta

Prošli tjedan bio kod Ane rudes, u preckom, nije debela kako pričaju, ima jače butine i dupe i pinku trbuha, cice manje. Super puši ne štedi se, poze po želji, strastvena. Nakon nešto nagovaranja pristala bez kondoma uz nadoplatu. Sat 120.

Jucer sam bio 4. put jer Sabrinu ne mogu nikako dogovoriti.
Mala je naprosto bomba sa super sisama (silikoni), prezgodna u licu, super tijelo, mrak picic. Pusi vrhunski, sex isto i na kraju istovar u usta.
Ovaj put je i apartman super.
U zadnjih godinu dana je definitivno u top 3. Gia, Rachel i ona. Njen + je sto daje svrsavanje u usta
O kome to pričaš da u usta da?

Pozdrav, došao sam poslovno u zagreb samo danas.
Nalazim se u hotelu blizu autobusnog kolodvora, ima li kakva cura/dama/milf/baba bilo šta samo da izgleda dobro pa i bolje od toga i da se drži higijene..
Masaza-sex-sve me zanima.
Cijena mi nije bitna

Saljite u inboks ili ovdje
Hvala vam puno

Probo sam nać nešto o njoj, al ne vidim da ima igdje. Kaže keš, pa da ne idem bezveze, jel ima ko kakav info?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh