Trenutno je na Jaruščici ako te zanima a broj je isti!Ljudi a dije ona milfaca iz srbije(gospođa sa bajaderom )koja bila prvo na krugama ,pa poslje dole na jarušcici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno je na Jaruščici ako te zanima a broj je isti!Ljudi a dije ona milfaca iz srbije(gospođa sa bajaderom )koja bila prvo na krugama ,pa poslje dole na jarušcici.
Ali nema vise ni reklame ni ništa znači da je trenutno nema tuTrenutno je na Jaruščici ako te zanima a broj je isti!
Da li ti ovo ozbiljno pitašBio tko mozda kod ove? Ako je ona koja je na slikama dobra je, 80 je sat, a hoće 10 eura abon, kaže jer su ljudi neodgovorni pa ne dođu, e sad riskirati 10 eura ili ne pitanje je sad?
U Dugavama..
![]()
Sexy masaže sa sretnim završetkom i Online druzenje🤪
Radim Masaže kod sebe u Zagrebu.(Dugave) ili kod vas doma. ❤️RADIM I ONLINE USLUGE❤️ Javite mi se na whatsapp za…www.oglasnik.hr
Da jer sam nov u ovom sportuDa li ti ovo ozbiljno pitaš![]()
Onda reskiraj pa češ naučitiDa jer sam nov u ovom sportu![]()
FejkBio tko mozda kod ove? Ako je ona koja je na slikama dobra je, 80 je sat, a hoće 10 eura abon, kaže jer su ljudi neodgovorni pa ne dođu, e sad riskirati 10 eura ili ne pitanje je sad?
U Dugavama..
![]()
Sexy masaže sa sretnim završetkom i Online druzenje🤪
Radim Masaže kod sebe u Zagrebu.(Dugave) ili kod vas doma. ❤️RADIM I ONLINE USLUGE❤️ Javite mi se na whatsapp za…www.oglasnik.hr
Ima tu je samo nazovi 0917556831 i javiti će se.Ali nema vise ni reklame ni ništa znači da je trenutno nema tu
A za nju je vec sve napisano ali uvijek te moze iznenadit. Kakva su vam iskustva sa njom ?Ima tu je samo nazovi 0917556831 i javiti će se.
Link Ana PreckoBio kod Ane precko danas bome žena zna radi,ima jos tko kakvu u zagrebu da je okej
DajImam sam broj nemam link
Od 11 do 16:00 i samo preko wappa dogovor
+385 95 856 4135
Daj broj od Ane borovjePozdrav ekipa novi sam na forumu pa evo mojih recenzija.
1. Tea kruge - ženska izgledom tip top, usluga opravdava cijenu.
2. Anja Borovje - mlada cura dobrih oblina, ima malih problema s komunikacijom. Dosta je hladna. 80/30 je sasvim solidno ko oče karat fizički zgodnu curu.
3. Maja horvacanska - po meni najbolja cura na PO, znala je dobro napaliti. Šteta što je više nema, ako možda ima netko njen broj privatno nek pošalje u inbox.
4. Tea siget - šteta isto kaj je više nema al isto je bila otkačena ženska, mogao si s njom kaj si htio.
5. Ana Rudes - trebala bi poraditi malo na izgledu, ali cura je baš opuštena, usluga opravdava cijenu. 50/30.
6. Elokventan Iva - 70/30 pravi GFE, doduše nisam sad bio neko vrijeme kod nje.
Ako netko ima preporuku neka javi.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |