Imaš u Dubravi oralnog starog velemajstora od 70 godina Maricu. Bez nje ništa.Pozdrav ekipa, ima li netko za preporučiti jednu damu u krugu Dubrava do Glavnog kolodvora da je relativno čista (higijena) i da nije pola sata 200€?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš u Dubravi oralnog starog velemajstora od 70 godina Maricu. Bez nje ništa.Pozdrav ekipa, ima li netko za preporučiti jednu damu u krugu Dubrava do Glavnog kolodvora da je relativno čista (higijena) i da nije pola sata 200€?)
Točno, simpa je. Cura je iz Perua, koliko je meni poznato jer sam bio kod nje prije jedno 3 mjeseca. Jako simpatična i nije točno da ne govori hrvatski. Uči se i zna neke naše riječi, već je u Hrvatskoj negdje oko 9 mjeseci. Meni je ona toliko simpatična da bih joj za simpatičnost ostavio 100 EUR bez ikakvih problema. Nije nešto izgledom, ali vrh simpatičnosti.Zgodna Latina
Lucia, latina prekrasnih prirodnih oblina, poziva te na opuštanje i ugodno druženje u mom prostoru. Slike su moje, ako…www.oglasnik.hr
Šteta je bila 200€ - 1h
Simpaticna,niza curka,malo jaca,dobra usluga,uredan prostor,sve se sa njom moze dogovoriti,samo mi je minus sto je razgovor preko google prevoditelja jer i hrvatski i engleski slabo razumije
a jbg- crna pantera- zagrebački klasik- ko K-plus domaća a svjetskiPozdrav ekipa, ima li netko za preporučiti jednu damu u krugu Dubrava do Glavnog kolodvora da je relativno čista (higijena) i da nije pola sata 200€?)
Jeli to možda ona kaj se zove Nives? Ako je to ta piše na oglasniku da je oglas istekao?!a jbg- crna pantera- zagrebački klasik- ko K-plus domaća a svjetski
zovi, ak ti zvoni radi!Jeli to možda ona kaj se zove Nives? Ako je to ta piše na oglasniku da je oglas istekao?!
Jeli to možda ona kaj se zove Nives? Ako je to ta piše na oglasniku da je oglas istekao?!
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|