Pa nije pravilo, ali da ima dosta slučajeva.Stvarno misliš da je tako?
U sektoru logistike sam pa znam iz prve ruke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije pravilo, ali da ima dosta slučajeva.Stvarno misliš da je tako?
Srpkinja je bolja, pristupačnija, meni osobno ljepša i zgodnija... jedino je loše što nije indipedent i što je kod nje veća gužva. Druga joj osoba dogovara klijente i "udara" tempoObje su relativno blizu...
..i ne znas koja je bolja. Obje 15/10❤️💋💣💥Barbie Lutkica 💥💣💋❤️
Prava Barbie lutkica 24 godina , sitne grade ljepog lica nudi masazu i nesto vise urednoj i galantnoj gospodi samo u…www.oglasnik.hr
Jel uspio tko dogovoriti šta više od masaže?Masaže sa happy end završetkom..
Samo body to body
Zgodna maserka, 25g. Radim body to body potpuno gola! Slike moje! Tusiranje prije masaze je obavezno. SEX I ORALNO NE…www.oglasnik.hr
Definitivno najljepša i najzgodnija, teško dobiti termin jer ne radi u kontinuitetu već povremeno, uvijek u urednom i čistom apratmanu ili stanu, malo povučena i ne baš pretjerano pričljiva, tuširanje prije i poslije, masaža leđa a zatim masaža nauljenim tijelom, nema erotike, čisto odrađivanje posla, Najveća mana, nema diranja intimne zone... Izgled, 10, usluga 6, higijena, 10... Tko voli da gleda lijepo žensko tijelo i da ne dira, za ponoviti... Cijena 70/30 gola BTB i HJ...
Slike sa oglasa nisu njene ali donekle dočaravaju izgled... Rane 30te godine...
Nije sa njom u stanu2 su tine trenutno u zg, koja je sa barbi u stanu onda?
Dobro a koja je ta tina koju ti spominješ onda daj link jer su dvijeNije sa njom u stanu
Ona koja je u oglasniku ❤TinaDobro a koja je ta tina koju ti spominješ onda daj link jer su dvije
Ok,hvala za info!Ona koja je u oglasniku ❤Tina
Baš se ne bih složio da je najljepša i najzgodnija.Masaže sa happy end završetkom..
Samo body to body
Zgodna maserka, 25g. Radim body to body potpuno gola! Slike moje! Tusiranje prije masaze je obavezno. SEX I ORALNO NE…www.oglasnik.hr
Definitivno najljepša i najzgodnija, teško dobiti termin jer ne radi u kontinuitetu već povremeno, uvijek u urednom i čistom apratmanu ili stanu, malo povučena i ne baš pretjerano pričljiva, tuširanje prije i poslije, masaža leđa a zatim masaža nauljenim tijelom, nema erotike, čisto odrađivanje posla, Najveća mana, nema diranja intimne zone... Izgled, 10, usluga 6, higijena, 10... Tko voli da gleda lijepo žensko tijelo i da ne dira, za ponoviti... Cijena 70/30 gola BTB i HJ...
Slike sa oglasa nisu njene ali donekle dočaravaju izgled... Rane 30te godine...
po koji bi kurac opće išo kod nje ak mi neće popušit kurac, i to " nema diranja" - koji kurac?Baš se ne bih složio da je najljepša i najzgodnija.
Dobro izgleda, ali ništa spektakularno.
Po meni: tijelo 7,5 (nema sisa jbg), lice 7.
S ostalim se slažem. Solidno odradi posao, ali joj definitivno fali erotičnosti i mana je što nema diranja.
Nema diranja, ali je uredno povisila cijenu na 70 (bilo je 60 donedavno).
Treba je bojkotirat
Tina je zgodna mlada cura ali je jako sramezljiva ne zeli te pogledati i to onda kvati dozivljaj prekrasnog tijela.Bada vlti ode ona danas i barbi ali barbi vrijedi zlato a ova ništa
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|