ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obje su relativno blizu...
..i ne znas koja je bolja. Obje 15/10
Srpkinja je bolja, pristupačnija, meni osobno ljepša i zgodnija... jedino je loše što nije indipedent i što je kod nje veća gužva. Druga joj osoba dogovara klijente i "udara" tempo

Šteta je bila 200€ - 1h

Simpaticna,niza curka,malo jaca,dobra usluga,uredan prostor,sve se sa njom moze dogovoriti,samo mi je minus sto je razgovor preko google prevoditelja jer i hrvatski i engleski slabo razumije

Masaže sa happy end završetkom..

Definitivno najljepša i najzgodnija, teško dobiti termin jer ne radi u kontinuitetu već povremeno, uvijek u urednom i čistom apratmanu ili stanu, malo povučena i ne baš pretjerano pričljiva, tuširanje prije i poslije, masaža leđa a zatim masaža nauljenim tijelom, nema erotike, čisto odrađivanje posla, Najveća mana, nema diranja intimne zone... Izgled, 10, usluga 6, higijena, 10... Tko voli da gleda lijepo žensko tijelo i da ne dira, za ponoviti... Cijena 70/30 gola BTB i HJ...

Slike sa oglasa nisu njene ali donekle dočaravaju izgled... Rane 30te godine...

Definitivno najljepša i najzgodnija, teško dobiti termin jer ne radi u kontinuitetu već povremeno, uvijek u urednom i čistom apratmanu ili stanu, malo povučena i ne baš pretjerano pričljiva, tuširanje prije i poslije, masaža leđa a zatim masaža nauljenim tijelom, nema erotike, čisto odrađivanje posla, Najveća mana, nema diranja intimne zone... Izgled, 10, usluga 6, higijena, 10... Tko voli da gleda lijepo žensko tijelo i da ne dira, za ponoviti... Cijena 70/30 gola BTB i HJ...

Jel uspio tko dogovoriti šta više od masaže?

Vecer danas nas napušta tina i barbi uglavnom barbib 10 plus a tina katastrofa je mlada i sve to i uredna ali bahata ,nedrži se dogovora uglavnom Barbi svaka čast ali tina isto srpkinja je mnogo mnogo ispod barbi.

Baš se ne bih složio da je najljepša i najzgodnija.
Dobro izgleda, ali ništa spektakularno.
Po meni: tijelo 7,5 (nema sisa jbg), lice 7.
S ostalim se slažem. Solidno odradi posao, ali joj definitivno fali erotičnosti i mana je što nema diranja.
Nema diranja, ali je uredno povisila cijenu na 70 (bilo je 60 donedavno).
Treba je bojkotirat:)

Baš se ne bih složio da je najljepša i najzgodnija.
Dobro izgleda, ali ništa spektakularno.
Po meni: tijelo 7,5 (nema sisa jbg), lice 7.
S ostalim se slažem. Solidno odradi posao, ali joj definitivno fali erotičnosti i mana je što nema diranja.
Nema diranja, ali je uredno povisila cijenu na 70 (bilo je 60 donedavno).
Treba je bojkotirat:)
po koji bi kurac opće išo kod nje ak mi neće popušit kurac, i to " nema diranja" - koji kurac?

Vecer danas nas napušta tina i barbi uglavnom barbib 10 plus a tina katastrofa je mlada i sve to i uredna ali bahata ,nedrži se dogovora uglavnom Barbi svaka čast ali tina isto srpkinja je mnogo mnogo ispod barbi.
Žao mi što nisam bio kod Barbi i ovaj put, cura je stvarno super i svakome ko je bio jasno je zašto je cura kao što ti kažeš 10 +. Nego, bila je prije 2 godine jedna mala bosanka, ona je tad bila jedna od tih Sofija, vitka i nevjerojatno nježna cura, i stalno stavljaju slične slike kao njene i sada kao kod ove Tine pa sam mislio da je to ona, ali sad vidim da opet nije ona. Nadam se da će se vratiti.

Pozdrav ekipa, ima li netko za preporučiti jednu damu u krugu Dubrava do Glavnog kolodvora da je relativno čista (higijena) i da nije pola sata 200€?)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh