Poz može broj od marine?Po slikama ovo sigurno nije Marina DS, Marina uvijek stavi svoje slike i Marina je puno zgodnija. I nije njen broj, a broj joj je aktivan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poz može broj od marine?Po slikama ovo sigurno nije Marina DS, Marina uvijek stavi svoje slike i Marina je puno zgodnija. I nije njen broj, a broj joj je aktivan.
Onda se zdebljala i promijenila raspored namjestaja u prostoru. Istina, ima oko 5 banki.Kako nije, kada je isti broj telefona u starom i novom oglasu?
To je Marinin novi oglas 100 %.
A i tekst oglasa je vrlo sličan.
Ali, naravno da nema 34 godine već oko 5 banki.
Nikada nije pisala stvarne godine u oglasu, iako mi nikada nije bilo jasno zašto, kad žena izvrsno izgleda.
ta je kompliciranija od Marice iz Dubrave.... ovu bolje i ne zvat, tj. nesmiješ je ni zvatPozdrav momci,vidio sam oglas od ove zenske
Jel to ona za koju pisu da je narkomanka i da je trudna non stop? Ili je neka druga?
Dođi na nezaboravan provod kod maserke Mine
Pozdrav imam 27 god visoka sam 170 i 56 kg te prekrasne grudi broj 5 i crnu dugu kosu! Ako voliš djevojke sportske…www.oglasnik.hr
Na temi ZAGREB - Jel bio tko? https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-jel-bio-tko.2204/post-376098Pozdrav momci,vidio sam oglas od ove zenske
Jel to ona za koju pisu da je narkomanka i da je trudna non stop? Ili je neka druga?
Dođi na nezaboravan provod kod maserke Mine
Pozdrav imam 27 god visoka sam 170 i 56 kg te prekrasne grudi broj 5 i crnu dugu kosu! Ako voliš djevojke sportske…www.oglasnik.hr
Ako si prašio Sunčicu daj neku recenziju da i mi koji nismo čujemo iz prve ruke kako to izgledaVece mislim da je sunčica jos uvijek u zop 5 jer sve je i vise nego super od masaže pa fo akcije šta vi mislite o tome ?
Odlična masaža za početak to znamo svi ,oni njezini čarobni prsti , pislje odlican oral a jasn8je zestoki seks , voli se dobro nabijat i steastveni seks voli svaka preporukaAko si prašio Sunčicu daj neku recenziju da i mi koji nismo čujemo iz prve ruke kako to izgleda
To stara sunčica ili neka mlađa??? Ak je stara jel prima nove ili samo stare mustreVece mislim da je sunčica jos uvijek u zop 5 jer sve je i vise nego super od masaže pa fo akcije šta vi mislite o tome ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|