Poz može broj od marine?Po slikama ovo sigurno nije Marina DS, Marina uvijek stavi svoje slike i Marina je puno zgodnija. I nije njen broj, a broj joj je aktivan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poz može broj od marine?Po slikama ovo sigurno nije Marina DS, Marina uvijek stavi svoje slike i Marina je puno zgodnija. I nije njen broj, a broj joj je aktivan.
Onda se zdebljala i promijenila raspored namjestaja u prostoru. Istina, ima oko 5 banki.Kako nije, kada je isti broj telefona u starom i novom oglasu?
To je Marinin novi oglas 100 %.
A i tekst oglasa je vrlo sličan.
Ali, naravno da nema 34 godine već oko 5 banki.
Nikada nije pisala stvarne godine u oglasu, iako mi nikada nije bilo jasno zašto, kad žena izvrsno izgleda.
ta je kompliciranija od Marice iz Dubrave.... ovu bolje i ne zvat, tj. nesmiješ je ni zvatPozdrav momci,vidio sam oglas od ove zenske
Jel to ona za koju pisu da je narkomanka i da je trudna non stop? Ili je neka druga?
Dođi na nezaboravan provod kod maserke Mine
Pozdrav imam 27 god visoka sam 170 i 56 kg te prekrasne grudi broj 5 i crnu dugu kosu! Ako voliš djevojke sportske…www.oglasnik.hr
Na temi ZAGREB - Jel bio tko? https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-jel-bio-tko.2204/post-376098Pozdrav momci,vidio sam oglas od ove zenske
Jel to ona za koju pisu da je narkomanka i da je trudna non stop? Ili je neka druga?
Dođi na nezaboravan provod kod maserke Mine
Pozdrav imam 27 god visoka sam 170 i 56 kg te prekrasne grudi broj 5 i crnu dugu kosu! Ako voliš djevojke sportske…www.oglasnik.hr
Ako si prašio Sunčicu daj neku recenziju da i mi koji nismo čujemo iz prve ruke kako to izgledaVece mislim da je sunčica jos uvijek u zop 5 jer sve je i vise nego super od masaže pa fo akcije šta vi mislite o tome ?
Odlična masaža za početak to znamo svi ,oni njezini čarobni prsti , pislje odlican oral a jasn8je zestoki seks , voli se dobro nabijat i steastveni seks voli svaka preporukaAko si prašio Sunčicu daj neku recenziju da i mi koji nismo čujemo iz prve ruke kako to izgleda
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|