ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Može biti nisam par godina bio a i nema oglasa bar nemogu naći njezin niti nabaviti broj penje se prema kružnom toku gore od mc-a
Moguce. Jednom pokusao dogovoriti s njom ali nisam mogao doci u toku njenog radnog vremena iako radi do 23h. Mislim da je imala oglase nedavno i pod nazivom Pocasti se i pa u opisu oglasa pise Marija, …. I slike slicne kao na oglsau Tvoja slatka milf

Za jedan put, da. Bio sam ja kod nje, nije mi zgodna. Dosta je debela, ima nekakvih 20kg viska. Jako dobro pusi, bas se ubija u njemu, moze ga do kraja. Nije uska, ali je vlazna te dok ju jebes, pocne te stiskati dolje. Najbolja poza s njom je doggystyle gdje ju mozes bas dobro izjebati, ne buni se uopce, cak joj i pase.

Cijena 60 za 30m, 120 za 1h. Lokacija Precko, stari apartman, al je veliki krevet pa ti niti ne treba vise. Ona je cista, pricljiva i lako se komunicira s njom. Samo eto, da je barem mrsavija, vjerojatno bih ponovio, ovako ipak ne.
Potpisujem ovu recenziju. Imam isto mišljenje. Da ima koju kilu manje bila bi top. Ovako super cura, komunikativna, opuštena atmosfera sve to stoji. Ali ljepota je u oku promatrača. Tako da tko voli malo jače, neće pogriješiti. :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh