Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jadniče prestani žicat pare tu, mani se čoravog poslaImam ja brojeve cura balkan fun tko će platiti na air nest
Daj mi 5 brojeva u poruke 50 eura dam od nekih cura a ne seri tu odmah 50 dam i screnn stavim a dotad začepi dukate na balkan fun cure only fans a ja jedem sada nebi dao broj nit šta za neznan koje pare klosaruJadniče prestani žicat pare tu, mani se čoravog po
Idi se ljecit majmuneDaj mi 5 brojeva u poruke 50 eura dam od nekih cura a ne seri tu odmah 50 dam i screnn stavim a dotad začepi dukate na balkan fun cure only fans a ja jedem sada nebi dao broj nit šta za neznan koje pare klosaru
Može li itko dokučiti o čemu ovaj brije????? Osim što se pokušava ogrebati za koji euro....Zašto si ti na forumu sa drkas ili pa.sta ne staviš neke slike video džabe pola vas sere balkan fun a moli video po forumu daj care nest džabe što si platio nemaš drkaros forum je za džabe Al svi bi novce jer kupili
frajer je psihijatrijski slucaj, nema tu pomoci, boli mozak dok procitas stavie napisaoMože li itko dokučiti o čemu ovaj brije????? Osim što se pokušava ogrebati za koji euro....
Stavie napisao šta si tifrajer je psihijatrijski slucaj, nema tu pomoci, boli mozak dok procitas stavie napisao
daj koristi interpunkcijske znakoveJebo vas euro ako je forum daj džabe nema toga tu svi daj razmjena daj pare za nest.
Ja jeben vi drkajte.
Ja mislim da on nezna sto su interpunkcijski znakoviJosipe, Josipe.... samo sam ti dao savjet da koristiš interpunkcijske znakove kako bi ti tekst bio razumljiv. Ali sad vidim da ti samog sebe ne razumiješ. Da li si stvarno JEBEN ili JEBEŠ velika je razlika
Ja mislim da ja jedem a vi dukate samoJa mislim da on nezna sto su interpunkcijski znakovi
Ne jazo, ti kupujes videa i slike da bi drkao, a mi ovdje diskutiramo o kurvama koje iebemoJa mislim da ja jedem a vi dukate samo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|