ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio sam u Žumberackoj kod Irene mislim da je ima sisu toop i stvarno mislim da za 40 eura je usluga odlicna masaza dobra opustajuca i onda drkica ljepo opustanje ugodan razgovor meni za tu cijenu je usluga jako dobra .Prosao sam dosta cura i sve gledaju da te samo odrade sto prije i gaas . Tu je malo drugacija politika pa se zato i potrude malo bolje! Cijene ce dizati za 10 eura znaci na 50 ali masaza sa dvije ostaje ista 80. Ako je neko probao sa dvije moze se javiti u privat pa da mi kaze iskustva. Hvala i lp
A tko jos radi u zumberackoj? Ja sam bio prije kod Alise-top figura i Sindi- dobro masirala i cupava pica

Bio sam u Žumberackoj kod Irene mislim da je ima sisu toop i stvarno mislim da za 40 eura je usluga odlicna masaza dobra opustajuca i onda drkica ljepo opustanje ugodan razgovor meni za tu cijenu je usluga jako dobra .Prosao sam dosta cura i sve gledaju da te samo odrade sto prije i gaas . Tu je malo drugacija politika pa se zato i potrude malo bolje! Cijene ce dizati za 10 eura znaci na 50 ali masaza sa dvije ostaje ista 80. Ako je neko probao sa dvije moze se javiti u privat pa da mi kaze iskustva. Hvala i lp
što sve smiješ kod tih

Ma, potrude se kurac malo bolje. Zašto nisi napisao da za 40 eura masiraju zakopčane do grla, od glave do pete. 80 je kad gole masiraju. 80 eura za drkicu!!? Halo!! A diskrecija ulaska u prostor je čista nula. Pola Zagreba te vidi kad ulaziš.
Ima brdo recenzija o IKSM salonu pa čitajte.

Mene niko nije masiro zakopcan do grla neko otkopcana i sise u grudnjaku ako zelis bez grudnjaka je 60€ i masaza je trajala 25min a ne kod ostalih koje sam iso i platio minimalno 60 pa i do 80 pa bio 10 min i pomogo da ga izdrka. Meni se salon u Zumberackoj cini sasvim okey . I napisao sam svoju recenziju pa ako se kome svidja svidja ako ne ne nek ide di mu odgovara 😎

Mene niko nije masiro zakopcan do grla neko otkopcana i sise u grudnjaku ako zelis bez grudnjaka je 60€ i masaza je trajala 25min a ne kod ostalih koje sam iso i platio minimalno 60 pa i do 80 pa bio 10 min i pomogo da ga izdrka. Meni se salon u Zumberackoj cini sasvim okey . I napisao sam svoju recenziju pa ako se kome svidja svidja ako ne ne nek ide di mu odgovara 😎
Znači slažemo se. :) To sam i napisao. Za skidanje je nadoplata (20 toples plus još 20 gola).
Što se mene tiče, jebeš to za te pare.

bio sam više puta u tom salonu čak sam jedne godine za novu godinu dobio bocu vina, previše novca za ono što se nudi, a cure su kao samo uslužna praonica za automobile svako malo treba za svaki pokret doplatit po par desetaka evra, a na ni ne vidiš sisu a platio kao da si bio sa nekom elite curom sa full uslugom

bio sam više puta u tom salonu čak sam jedne godine za novu godinu dobio bocu vina, previše novca za ono što se nudi, a cure su kao samo uslužna praonica za automobile svako malo treba za svaki pokret doplatit po par desetaka evra, a na ni ne vidiš sisu a platio kao da si bio sa nekom elite curom sa full uslugom
A jel moguće pušenje ili seks dogovoriti sa kojom od njih?

Kada uopšte rade ove dame?
Kad sam u Zagrebu oko 12 sati, težko je dobiti koju, jer su jim mobiteli iskljućeni.
Sada u petak 20.12. bio sam u Zagrebu od 15-17 sati koje sam htio iskoristiti sa nekom novom, sa kojom još nisam bio.
Katastrofa.
Zvao sam preko 10 brojeva, 12 ako sam precizan. pola njih nije dostupno. Zvao sam one sa svojim prostorom kao i one bez. Na telefon mi se javile samo dvije ali nije mi odgovarala cijena 90 eur pola sata, ili orala samo sa kondomom.
Znaći u cijela dva sata mi nije bilo suđeno da se nađem sa nekom od njih 100, koliko ima oglasa.
Već prije odlaska kontaktirao sam još dodatnih 6 bojeva preko Whatsapp poruke i sve od nih koje su odpisale bila je jebancija sa abonom.
Znaći ako popodne ne možeš naći žene za sex, kada onda?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh