Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sa Brazilkom extra zgodna i čista. Gfe full ljubi se i mazi. Jedino što mi se nije svidjelo puno tetovaža za moj ukus. Preporuka cura je lijepa i zgodna
Otvoris PO i čitaš . Imaš i tražilicu u gornjem desnom uglu . Ukucas Zagreb i čitaš .Jel ima neka iz zg a da nije sa ege?
Zgodna zena ti je Nives/Crna pantera, ova prva ti radi masaze, ova treca je nekakva Brazilka. Za seks jedino od njih preporucam Nives.Ako moze mala pomoc, posto nisam iz Zagreba.
![]()
![]()
Zgodna žena 47 g.
Njegovana crnka, visoka, vitka, 174/58, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu…www.oglasnik.hr
![]()
S
Cao, željna sam dobrog druženja. Ja sam zena u srednjim godinama 40 jedino sto volim u životu je druženje, ako želiš…www.oglasnik.hr
Da li je neko bio kod od ovih djevojaka ili moze preporuciti djevojku za dobru masasazu?
Zgodna zena ti je Nives/Crna pantera, ova prva ti radi masaze, ova treca je nekakva Brazilka. Za seks jedino od njih preporucam Nives.
Istraživao ?Hvala za odgovor. Istrazivao sam Nives, mislim da cu nju posjetiti iducu sedmicu. Da li imas jos neku djevojku za preporuciti?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|