Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tko jos radi u zumberackoj? Ja sam bio prije kod Alise-top figura i Sindi- dobro masirala i cupava picaBio sam u Žumberackoj kod Irene mislim da je ima sisu toop i stvarno mislim da za 40 eura je usluga odlicna masaza dobra opustajuca i onda drkica ljepo opustanje ugodan razgovor meni za tu cijenu je usluga jako dobra .Prosao sam dosta cura i sve gledaju da te samo odrade sto prije i gaas . Tu je malo drugacija politika pa se zato i potrude malo bolje! Cijene ce dizati za 10 eura znaci na 50 ali masaza sa dvije ostaje ista 80. Ako je neko probao sa dvije moze se javiti u privat pa da mi kaze iskustva. Hvala i lp
što sve smiješ kod tihBio sam u Žumberackoj kod Irene mislim da je ima sisu toop i stvarno mislim da za 40 eura je usluga odlicna masaza dobra opustajuca i onda drkica ljepo opustanje ugodan razgovor meni za tu cijenu je usluga jako dobra .Prosao sam dosta cura i sve gledaju da te samo odrade sto prije i gaas . Tu je malo drugacija politika pa se zato i potrude malo bolje! Cijene ce dizati za 10 eura znaci na 50 ali masaza sa dvije ostaje ista 80. Ako je neko probao sa dvije moze se javiti u privat pa da mi kaze iskustva. Hvala i lp
Ma, potrude se kurac malo bolje. Zašto nisi napisao da za 40 eura masiraju zakopčane do grla, od glave do pete. 80 je kad gole masiraju. 80 eura za drkicu!!? Halo!! A diskrecija ulaska u prostor je čista nula. Pola Zagreba te vidi kad ulaziš.Bio sam u Žumberackoj kod Irene mislim da je ima sisu toop i stvarno mislim da za 40 eura je usluga odlicna masaza dobra opustajuca i onda drkica ljepo opustanje ugodan razgovor meni za tu cijenu je usluga jako dobra .Prosao sam dosta cura i sve gledaju da te samo odrade sto prije i gaas . Tu je malo drugacija politika pa se zato i potrude malo bolje! Cijene ce dizati za 10 eura znaci na 50 ali masaza sa dvije ostaje ista 80. Ako je neko probao sa dvije moze se javiti u privat pa da mi kaze iskustva. Hvala i lp
Znači slažemo se. To sam i napisao. Za skidanje je nadoplata (20 toples plus još 20 gola).Mene niko nije masiro zakopcan do grla neko otkopcana i sise u grudnjaku ako zelis bez grudnjaka je 60€ i masaza je trajala 25min a ne kod ostalih koje sam iso i platio minimalno 60 pa i do 80 pa bio 10 min i pomogo da ga izdrka. Meni se salon u Zumberackoj cini sasvim okey . I napisao sam svoju recenziju pa ako se kome svidja svidja ako ne ne nek ide di mu odgovara
Nije los salon za 40e samo za brzinski, uđes izdrka izađes. I to je to.Znači slažemo se. To sam i napisao. Za skidanje je nadoplata (20 toples plus još 20 gola).
Što se mene tiče, jebeš to za te pare.
A jel moguće pušenje ili seks dogovoriti sa kojom od njih?bio sam više puta u tom salonu čak sam jedne godine za novu godinu dobio bocu vina, previše novca za ono što se nudi, a cure su kao samo uslužna praonica za automobile svako malo treba za svaki pokret doplatit po par desetaka evra, a na ni ne vidiš sisu a platio kao da si bio sa nekom elite curom sa full uslugom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|