ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ekipa, može mi netko preporučiti u Zagrebu gdje dobiti barenje za jeftine novce, al da je provjerena(nema nikakvih bonova, ni zaraznih bolesti).
Novi sam u ovome, bilo bi mi vremenski dosta 15-30 min, hvala unaprijed!
kralju ti bi jeftino a dobro :D, i još da ti doktori s foruma izdaju uvjerenje da je zdrava. Sjeti se da HPV i herpes mozes skupiti i s kondomom, i ne započinji s ovim sportom. Ili si nađi SB koja je ako ništa zbog cijene manje prometna.

Pozdrav momci,isao bi u Austriju za bozic ili novu godinu u wien...i naravno posjetio bi neku javnu kucu...Pa me zanima

Dali je netko od vas bio u Austriji ili njemackoj u javnim kuxama i kolika je cijena za 1 sat?

U Austriji bio. Bec i usput do Graza i od Graza prema Linzu. To su obicno javne kuce, blizu izlaza s autoputa, izbor ovisi kako naletis koji put ali ih putem ima nekoliko pa se uvijek nesto nade. 1h je obicno 150eur, pa onda plus dodatne usluge. Najvise platio u Grazu 250eur/h kod jedne Madzarice ali vise manje sve ukljuceno.
Onda po Becu imas dosta javnih kuca, lako nades i na Googleu, Fkk club mislim da se zove Golden time. Tamo platis upad, koristis saunu, kino sve usluge, jedes i pijes, alkohol se dodatno placa i imas zena na biranje, pa kako se s kojom dogovoris.
Ako trazis bas nesto odredeno i specifican vid usluge mislim da ti je najbolje otici na BookSusi i tamo preko filtera odaberes sta te tocno zanima. Zbilja se svega da naci u Becu tako da sigurno ima izbora i za tebe.
Recimo neke javne kuce koje znam iz glave su Ici Paris i Kontakt Zentrum. U Zentrumu znaju biti bas zanimljive cure.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh