Usluge uživo i online 😘
Imam prazan stan na Jarunu u koji ste dobrodošli uz dogovor na whatsappu 😉
www.oglasnik.hr
Da li je netko bio kod ove ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nitko nije bio niti neče biti , kod ove a moguče da je i on.Usluge uživo i online 😘
Imam prazan stan na Jarunu u koji ste dobrodošli uz dogovor na whatsappu 😉www.oglasnik.hr
nitko nije bio niti neče biti , kod ove a moguče da je i on.Usluge uživo i online 😘
Imam prazan stan na Jarunu u koji ste dobrodošli uz dogovor na whatsappu 😉www.oglasnik.hr
Jebo te, dok ima budala poput tebe bit će i takvih oglasa. Čak i vrapci na grani znaju da se kurva plaća kod dolaska kešom, a ne nikakvim bonovima. Otkad prostitucija postoji bit će tako i tako će i ostati dok god ljudi postoje na zemlji.Nemojte ni slucajno ic na curku 25 godina broj naveden: 0955788512, mene je pokrala slao joj abon i ispalila ima je na plavom oglasniku
Mislis da bi mogla biti prevara. Trazila je a bon al na ruke ?nitko nije bio niti neče biti , kod ove a moguče da je i on.
Pošalji je u 3PM i nju i bon. Misli glavom, ali pravom glavom, ne donjom. Skoncentriraj se, znamo da ti to možeš. Ne sramoti nas.Mislis da bi mogla biti prevara. Trazila je a bon al na ruke ?
U Zg teško nešto preporučiti za te kriterije koje si naveo...Ekipa, može mi netko preporučiti u Zagrebu gdje dobiti barenje za jeftine novce, al da je provjerena(nema nikakvih bonova, ni zaraznih bolesti).
Novi sam u ovome, bilo bi mi vremenski dosta 15-30 min, hvala unaprijed!
zajebancija ili?U Zg teško nešto preporučiti za te kriterije koje si naveo...
Ak nema bonova, ima zaraznih bolesti, picajzli, stjenica.... nemere i ovce i novceEkipa, može mi netko preporučiti u Zagrebu gdje dobiti barenje za jeftine novce, al da je provjerena(nema nikakvih bonova, ni zaraznih bolesti).
Novi sam u ovome, bilo bi mi vremenski dosta 15-30 min, hvala unaprijed!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|