Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne shvaćaju vrlo vjerojatno koji još nikad nisu platili i probali. Koji put ti je super a koji put požališ da si došao. Nekima se dopadne a nekima ne. Sve je stvar ukusa. Tako je i meni jedna bila izgledom ne baš najbolja ali je odradila i uživala u tome da sam se iznenadio. A bilo je i da je bila predivna,proporcije tijela odlične,tijelo jebeno ali odradila je toliko aljkavo,bez volje da je nebi dao ni na burzu radaE debili, ajde molim vas prestanite mi slati poruke u inbox.
A ovi koji ne znaju koja je crna pantera, koja je ova, koja je ona, pa zar ne vidite kojim sam jebenim redoslijedom pisao i kojim sam lijepio linkove.
Pa jebem ti mater zar ste toliko glupi da ne vidite da sam prvo napisao recenziju i onda ispod toga zalijepio link ili dva za tu curu? To sto vam izgledaju kao dva razlicita linka je zbog toga sto jako malo zovete, jos manje karate i puno previse drkate i onda ne znate da cure stavljaju po nekoliko razlicitih oglasa, sa razlicitim slikama itd.
Retardi
Tako jeImaš pravo iskustvo se dobije da dođeš i vidiš, ponekad sam sebi velim, kaj mi je to trebalo, no odradim posao. Ak sam na tabletici, onda odradim još jednu sigurnu.
Razuzdane i mazne profesorice
Razuzdane i mazne profesorice - za mlade i kulturne dečke željne znanja ili ponavljanja gradiva. Opustite se u društvu…www.oglasnik.hr
400 kn
Da obje, klasika, bez analaObje za 400 kn? Šta sve rade?
Kod mazne curke bio ali nije bila kako si opisao. Vjerojatno neka druga bila 45-50 g. Istrošena ali radi vrhunski. Oral s finisom u usta i onda sam je još i jednom s guza. Sve za 300. Poslije sjeli popričali zapalili cigaretu...i odoh. Nije ljepotica ali odradi.Cura oke ne gleda na satTvoja ovisnost
Ja sam Bisex volim žene i muškarce ! Vatrena nježna i napaljena ! Ako jednom dođeš postat ćeš ovisan ! Slike moje…www.oglasnik.hr
Pusenje prosjek al se dobro kara
Slike njezine bila je kod seratona
Galerija antunovic 500kn pola hTop hight studentica
Tamnoputa maserka 20 godine pruža sve vrste masaža u svom luksuznom prostoru ili Vašem ugodnom prostoru. Speak English!…www.oglasnik.hr
Otprilike ko na traci unuta van
Kolko se sjecam bilo ih je nekoliko u stanu
300kn pola h babac od 60bankiDama u najboljim godinama!
Atraktivna tamnoputa crnka, duge kose, 170/50/3, visoka i vitka, lijepo građena, za ugodno druženje s kulturnom…www.oglasnik.hr
Ugl uzas okrenuo sam se na vratima
Mala sva u onim sitnim pletenicama jako dobro pusi a jos bolje se kara 300kn pola h prostor tresnjevkaVruća igračica
Nestašna i zaigrana PLAVUŠA uvijek za akciju. . . Poziva te na lijepo druženje i opuštanje u svoj prostor uz mnogo…www.oglasnik.hr
Malo jaca cura 300 oral 400 kompletMazna curka 25 god. !
ATRAKTIVNA 174/56/3, 25 god., umiljata u svom ugodnom ambijentu za situiranu gospodu. Dođi i opusti se. Diskrecija…www.oglasnik.hr
Ona je na slikama u faci meni nike zgodna a tijelo onak punija malo
Prostor remiza
300 pola h oral i sex anal ne radiUtrine - tržnica cura sa slike.
Atraktivna crnka 28 god 160.70.5.mazna i nestašna čeka te u ugodnom urednom klimatiziranom ambijentu😘😘normalna curka 😉www.oglasnik.hr
Ona je na slikama cca 40god
Cca 60god pusenje 200 sex 300
Izgled sva objesena ali depptroah na 19cm bez problema takoder guta spermu
Prostor hondlova
Utrine plac 60+god
Izgled los
Odusto na vratima iako mi je rekla za sve kad sam reko da necu da ide za 200
Kod mazne curke bio ali nije bila kako si opisao. Vjerojatno neka druga bila 45-50 g. Istrošena ali radi vrhunski. Oral s finisom u usta i onda sam je još i jednom s guza. Sve za 300. Poslije sjeli popričali zapalili cigaretu...i odoh. Nije ljepotica ali odradi.
Top hight studentica
Tamnoputa maserka 20 godine pruža sve vrste masaža u svom luksuznom prostoru ili Vašem ugodnom prostoru. Speak English!…www.oglasnik.hr
Znači stara baba - došao i otišao. Raspada se. Ponudila je 400 kn za sex bez svršavanja u usta. znači tko god da je napisao da je žene dobra i da je Nova Galerija kod antunovića dobra - laže... Nipošto ne iči u Galeriju.
Cura je napomenula da se za dva dana sele na drugu lokaciju - nadam se da če netko obavijestiti di su da se klonimo toga...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|