Pošto sam ja ipak malo retardiran, što je očito s obzirom da tipkam na ovom forumu, odlučim ja još jednom dogovoriti sastanak, naravno sa drugog broja, ipak možda sam bio malo nagao pa propustio stvarno dobru srpskinju. Identični scenarij, Miramarska zgrada 13D 6 kat. Dođem točno u sekundu. Identičan scenarij. Ona se javlja i kaže pricekaj, opet ja pričekam, nakon čekanja, slanja SMS-a, odgovara. Sad joj je čovjek produžio pa ne može pa nudi neku kolegicu, vjerojatno fiktivnu, odbijem i pričekam još 10 minuta. Ona se napokon javlja, kaže uđi, ulazim ja idem na 6 kat, stojim ne otvara nitko, ja joj javim tu sam ona kaže nema nikoga
, ja se spusti dolje da vidim jesam možda slijep pa ne vidim dobro broj zgrade, ušao sam dobro, odem ja opet gore i kažem tu sam na što ona kaže jebiga sad ne mogu ajde pričekaj tu dolje pa ti javim. U biti ne postoji nikakva Srpkinja, to je domaća retarduša koja se javlja i ima svoje agente na ovom forumu da ju reklamiraju. Svaki put kad smo se čuli telefonom u pozadini su se čuli glasovi i nije bio Tv. U biti prevara više nama whattappa i bonova, postali su puno kreativniji.