Ako se uvede švedski model mene je više strah što će onda prostitutkama biti sve dozvoljeno. Većina njih je poštena, ali postoji i onaj manji dio koji će moći zvati policiju u bilo koje doba dana i noći da ti nešto namjesti ako nešto u samom seksu i dogovoru krene pogrešno. U najgorim slučajevima možeš čak biti i optužen za silovanje ako ti policija i kurva to namjeste. Zapamtite da su policija i njihovi djelatnici skloni namještanju i pisanju optužnih prekršajnih naloga za ništa, te da ljudima vrlo često znaju namještati stvari koje nisu učinili.Kako je provedivo? Ja nazovem neku P.O. djevojku sa broja kojeg imam spremljenog ona mi se javi i dogovorimo susret. Kako oni mogu znati da plaćam za sex ako novce ne spomenemo u razgovoru (ako već znam tarifu)? a kao što sam već rekao one me već poznaju. Zato i Plavi oglasnik ne mogu zabraniti jer se u oglasima ne spominje druženje uz novčanu naknadu.
Svakakve situacije su moguće, ali koliko vidim po oglasima na PO prostitucija je ionako kod nas mrtva. Vrlo lako je uočiti lažne oglase koji traže plaćanje preko bonova, a vrlo malo je pravih oglasa. Čak i te cure koje nude seks ne rade ozbiljno i većinom je ta njihova izvedba vrlo loša, svaka čast izuzecima kojih je vrlo malo. Po meni je budućnost odlazak u Austriju, Njemačku, Mađarsku i to sve dok se kod nas ne legalizira prostitucija. Mislim čak da bi se muškarci trebali organizirati u nekakvu udrugu po tome pitanju i organizirati skupna putovanja u seksualno slobodne zemlje.