DaIma ko kakvo iskustvo u vaginal fistingu i da bi dao broj od te ženske
Ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaIma ko kakvo iskustvo u vaginal fistingu i da bi dao broj od te ženske
Nisam išao, poslao poruku čisto da vidim koja je cijena.Ako se stvarno radi o istoj ženskoj i toj cijeni, e' pa nije mi ni žalit ako šta "pokupite"!!!
Koji jebeni hazard !!!!!!!!!!!
Da,prevara je i sto te briga sve ostalo.Jel prevara kad traže abon na ruke i ako je kako te točno prevare, i dali ih ima i na ig?
Pa ako neki lik čeka za tuču da se idem pobit maloDa,prevara je i sto te briga sve ostalo.
Doceka vas zenska ista kao na slikama samo nije plava nego smeđa recimo,godine stvarne!izgledom je ok malo vece sise,nije debela ali nije ni mrsava!pola sata 60,sat 120,sve radi sa gumicom,za anal nisam pitao,ne ljubi se i neda se bas dirat,moras malo nagovarat!ocjena 6/10Druženje kod mene
Zgodna plavuša lijepih oblina, velikih grudi 175/64/4/40 za ozbiljnog i konkretnog. Samo poziv, na sms ne odgovaram.www.oglasnik.hr
u kojem je kvartu?
Doceka vas zenska ista kao na slikama samo nije plava nego smeđa recimo,godine stvarne!izgledom je ok malo vece sise,nije debela ali nije ni mrsava!pola sata 60,sat 120,sve radi sa gumicom,za anal nisam pitao,ne ljubi se i neda se bas dirat,moras malo nagovarat!ocjena 6/10
Sopotu kojem je kvartu?
Istina. RiskirajPozdrav momci,imam jedno glupo pitanje...znam da nije tema ali ako moze pomoc... Dali je istina da ako ti zenska popusi kurac bez kondoma da ti moze prenjet neku bolest,ja nisam nikad probo bez kondoma
Cito sam na netu kaze da more
STIs and oral sex: What infections can you get from oral sex?
It is possible to contract many STIs through oral sex, including herpes, gonorrhea, and syphilis. Learn more about the conditions and prevention.www.medicalnewstoday.com
Znači ništa. A tak je mmmbonovi
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|