Dosta dugo pratim recenzije ovdje, pa da ja danas i svoj doprinos dam. Bio kod jedne plavuše sa EGE, Margo.
Link:
Margo EGE
Moj najveći strah je bio da mi vrata otvori neka skroz druga osoba, jer je meni cura na slikama izgledala prejebeno, pa reko ovo je možda neki bait. No, na vratima zbilja ona, i cura bez šminke izgleda predobro. Plava, lijepe figure (po pitanju tetovaža sam indiferentan, nit me smetaju nit ih volim, a cura ih ima dosta), fenomenalan osmijeh, baš ono zgodna mala. Ušao unutra, dovela me u spavaću, ja njoj reko svoj plan (skidanje, masaža, pipkanje, ljubljenje, pa onda i sve ostalo), i cura udovolji mojim željama, nikakav problem. Odnos jako dobar, oral ima malo prostora za poboljšanje. Mislim da je friška u ovom poslu, jer je bilo potrebno par minutica razgovora da se cura dodatno opusti i počne malo više pričat. Djevojka je iz Gruzije, inače.
Ono što mi je posebno drago je činjenica da cura zbilja posveti sat vremena tebi, nema gledanja na mobitel, nema nekih kolutanja očima, ili nekog jadikovanja oko toga kad ćeš se izgubiti odatle (većina domaćih s kojima sam se družio te uglavnom žele skinut s kurca što prije). Uglavnom, jako simpa i (meni lijepa) cura.