Žene koje nisu kurve su ti inače slabo zainteresirane za muškarce i seksualne usluge koje nude. Znam to, jer imam i ja svoj oglas na LJO. Većinu žena ili ne zanima seks u bilo kakvom obliku ili se srami svoje seksualnosti, a one misle da mogu bez njega i to bez ikakvog problema. Naime, ženama seksualni ciklus traje mjesec dana, a nama traje jedan cijeli dan i počinje ponovno. Zbog toga mi mislimo o onim stvarima stalno, a one samo ponekad unutar svog jednomjesečnog ciklusa. Slijedom navedenog, njima je lakše kontrolirati seksualni nagon nego nama. Međutim, ako oba spola ne upražnjavaju seks to može dovesti do niza drugih bolesti, depresije, agresije, debljanja...Pogledaj samo koliko kod nas ima debelih ljudi, posebno prednjače mlađe žene, iako statistike govore drugačije. Sve više mladih cura je jako sklono debljanju, a u nedostatku seksa i općenito pažnje posežu za čokoladicama, kolama i čipsićima. Seks kao seks je osnovna ljudska potreba, a ako se on ne upražnjava (i to s obe strane) to dovodi do niza drugih bolesti. Oženjeni muškarci ne idu bez razloga prostitutkama i očito je da su nezadovoljni vlastitom ženom u krevetu. Žene bi se tu također trebale upitati da li je muškarac jedini krivac u tome ili i one snose dio odgovornosti zašto muškarci idu drugim ženama. Prostitucija je ponekad potrebna muškarcima kako bi zadovoljili osnovne svoje seksualne potrebe koje se razlikuju od onih potreba koje žene imaju, ali očito to nikome nije jasno. Kraće rečeno, prostituciju je potrebno legalizirati i iz zdravstvenih razloga i osnovnih ljudskih bioloških potreba pojedinca koje se razlikuju.