kamionaš
Well-known member
Ne.Pod "teta Maja" misliš na onu iz Nove galerije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Pod "teta Maja" misliš na onu iz Nove galerije?
Može kontakt u inbox, hvalaIma na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u private
MarinaCime se bavi Martina DS
Ne lupetaj, i ne pricaj ono sto neznas, i sto nije tema ovog foruma. Nikog ovdi nije briga cime se ti bavis u životu, pa ni Marina.Koliko Marina DS ima otprilike godina?
Šta pohlepa čini, premda ima regularan posao.
Zanima meIma na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u private
Naravno da nisam bio jer ne posjećujem babe, već djevojke u dvadesetim godinama.Ne lupetaj, i ne pricaj ono sto neznas, i sto nije tema ovog foruma. Nikog ovdi nije briga cime se ti bavis u životu, pa ni Marina.
Ovdje je tema jesi li bio ili nisi kod MarineDS.
Ocigledno nisi pa nemoj pisat o iskustvu o tome sto neznas i nisi bio.
Cista nekultura. Obrati se tako svojoj mami.Naravno da nisam bio jer ne posjećujem babe, već djevojke u dvadesetim godinama.
I nisam zapitkivao čime se inače bavi, da imaš IQ veći od sobne temperature skužio bim to, zato odjebi.
I ne raspituj se za 'babe" ak te ne zanimaju,Cista nekultura. Obrati se tako svojoj mami.
Nitko te nije pitao koga posjecujes a koga ne.
Dovi ces i ti u godine
Polako, oglas je friski i vjerojatno je popunila termine, malo je domacih cura na EGE, a rekli bi potrazna za njima je veca...Ja joj poslao poruku na whatsapp nema odgovora
Zvao mob zvoni ali se ne javlja a bas bi otisao do nje
Ako je netko bio neka napise iskustva
misliš polizala?Kod Silvije mi je bed kad se sjetim koliko guzica je pokazala i još ak si taj dan treći četvrti jebaj ga, usluga je dobra ne može se reći. Hvalili su Panteru tu, pa sam otišao 0 bodova, anoreksija za mene i nekakvo glupavo smijanje, kao da sam u umobolnici...
Cura je btw. dosta dugo na Seekingu.
uzmi si koji sat i prolistaj...i pusti one gluposti "nemam cajta" da kasnije nebi zazujo pred nekim haustorom ili išo do obližnje ine po bon...uglavnom cure koje imaju više pozitivnih recenzija bi trebale bit bolji izbor..Ljudi novi sam u svemu ovome, kak točno funkcionira ovo na EGE? Samo im se javim na whap pa dogovaramo dalje? Imate prijedloge kod koga otić?
Vjerojatno ti nije odgovorila jer brijem da ima posao "normalan" uz kurvanje. bila je dva puta kod mene fina, pristojna, cista i izgleda ko model, visoka sa okruglim malim sisama a tako je uska da nemogu vjerovati da se kurva
Poslao poruku prije 2 dana, pročitala al nije odgovorila. Negdje sam vidio da je većina slika na tom profile fake...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|