Nije se bunila. Rekla mi je da joj je to prvi put. To je bilo prije skoro 4 godine.Nije se bunila?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije se bunila. Rekla mi je da joj je to prvi put. To je bilo prije skoro 4 godine.Nije se bunila?
Ona ti nema oglas odsvnoA di je link?
I moje je takvo iskustvo. Puno zube koristi. No zanimljivo mi je što pored tog posla ima redovan posao, mislim da nijedna ili gotovo nijedna djevojka iz P.O. nema regularan posao.Nježna plavuša
Nježna plavuša pruža opuštajuće masaže, body to body masaže, te masaže prostate, uredan prostor, SEX ISKLJUČEN.www.oglasnik.hr
ovo je SLATKA TAJNA Špansko, koja se ne jebe i meni je loše pušila moj prekrasni k!
Marina DS imaI moje je takvo iskustvo. Puno zube koristi. No zanimljivo mi je što pored tog posla ima redovan posao, mislim da nijedna ili gotovo nijedna djevojka iz P.O. nema regularan posao.
Jeli su stvarno privatne stvari davateljica usluga tu na forumu potrebne??? Kaj ono sa Ericom nije bilo dosta jasno da se sada opet takva sranja ponavljaju???Cime se bavi Martina DS
Tako je. Bilo bi normalno da nas boli kuki sta rade i kako se zapravo zovu privatno. Dok pruza dobru uslugu i dogovor je lak i normalan, higjena dobra i to je sve sta nam treba za dobar provod.Jeli su stvarno privatne stvari davateljica usluga tu na forumu potrebne??? Kaj ono sa Ericom nije bilo dosta jasno da se sada opet takva sranja ponavljaju???
Btw sad je zovem (inace sam stalni kod nje). Kaže meni ona 80 eura masaža i oralni, ja joj kažem da sam stalni i da sam bio prošli tjedan za 50 eura. Kaže, ne može više, za sve je sada ova cijena. Više me neće vidjeti, što je previše je previše.Cime se bavi Martina DS
El tak i na pumpi..Btw sad je zovem (inace sam stalni kod nje). Kaže meni ona 80 eura masaža i oralni, ja joj kažem da sam stalni i da sam bio prošli tjedan za 50 eura. Kaže, ne može više, za sve je sada ova cijena. Više me neće vidjeti, što je previše je previše.
Slažem se, zato cure koje dobro rade mogu birati klijente.Nekih 20g plivam u ovim vodama ..
Obzirom na kompletnu sliku ..cijene mozda i nisu toliko napuhane,koliko je usluga postala prelosa..
Prije 10g sam davao. 100e za1h usluge ..
Curaje kod mene ..ili ja kod nje ostajao po 2h i vise..minimalno 3pucanja .
Sta ti je danas 150e??
Nista ..
Ali kao sto sam rekao ,nije stvar ulovi,koliko u kvaliteti usluge .
Koliko Marina DS ima otprilike godina?Btw sad je zovem (inace sam stalni kod nje). Kaže meni ona 80 eura masaža i oralni, ja joj kažem da sam stalni i da sam bio prošli tjedan za 50 eura. Kaže, ne može više, za sve je sada ova cijena. Više me neće vidjeti, što je previše je previše.
koja je ta?Ljudi jel bio netko kod ove vukovarska 237
Oko 45 godinaKoliko Marina DS ima otprilike godina?
Šta pohlepa čini, premda ima regularan posao.
I traži 80eu za masažu i oral?!Oko 45 godina
A zašto su godine toliko presudne?I traži 80eu za masažu i oral?!
Majko mila.
Da ima 25 još i nekako, ovako no passaran, no zbog jako male ponude imat će mušterije i po toj cijeni.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|