ZAGREB - Iskustva & recenzije

https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vitka-brazilska-guza-oglas-4568570 Minea
Lanište
30 min-500 kuna isto kao i jedna druga kolegica sa laništa i tu sličnosti prestaju.
Prednost je što radi dosta kasno rekla do 3-4 ujutro,dogovorio susret s njom oko 23:30,vidi se da drži do higijene
Akcija mi je bila na vrhu što se tiče naših domaćih sa PO pušenje je sa kondom ali bilo je super gutala ga je dosta dobro,slinila baš onako fin sloppy blowjob, zatim ona na mene super surađuje nabija se ne bježi kad počijem ispod nje udarat a malo je veći nego još ubrza svoj ritam,vidi se da baš uživa u sexu,zatim promjena poze ja na nju opet iako udaram malo jače ne bježi opet surađuje još se odiže od madraca i tu me skoro matirala pa sam malo usporio i zatim u doggy ponovno za suradnju petica jako nabijanje, plus što joj ni ne smeta ako ju jako gnječiš za sise štoviše počela vikat i da ju lupam po guzii ko da je skužila da mi je to najdraže tu sam jednostavno otpustio kočnice i krenuo do kraja ona je brzom rukom locirala jaja i počela ih masirat i tu je bio šah mat,uglavnom meni super iskustvo,ponavljam MENI,nekim drugima se možda ne sviđa ali ukusi su različiti i ja ću definitivno ponovit,puno mlađih curki sa PO bi moglo od nje dosta naučit
Jel vriskala zena?
 
U naletu ocaja EGE posalji-mi-sliku-za-pimpa sranjima, bacih look na lokalnu scenu.

Na sigurno prvo posjetio Anu Rudes, nije lose, jako se potrudila, nakon EGE mi je njen stan i spika malo shit, a i neuspjeli forsirani squirt koma, no sto je je, zena je zmaj. Svaki put ju zovem s novog moba; večer prije poruka, poziv kratko i prekinem cisto da pogleda tko zove i vidi poruku, onda se vec dogovorimo za ujutro ili dan poslije. Schedule girls ✓ vjv cu pokleknuti i opet joj doc

Dea još uvijek unicorn, nemogu je uhvatiti 2-3g vec, ali skidam kapu uvijek mi lijepo odgovori. Donijet ću joj bombonijeru cisto iz zahvale za to.

Manny, ne znam sto rec, ova recenzija je ok https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-iskustva-recenzije.1431/page-176#post-159849

"70€ pola sata. 100€ 45 min.
130€ sat. Oral 15 minuta 40€"
izbjegavati cu jer ne želim spb.

Plavokosa 25 nažalost missing in action. Izgubio njen novi broj, nez ako radi uopće vise. Lzz ako si po forumima poslaji susjedu broj pls, opet sam kod stanića.

Od drugih lokalnih i regionalnih klasika jedino kod nisam ulovio pohotnu i mDS, to ce da bude ovo ljeto hopefully, expectations are high.
 
Koliko Marina DS ima otprilike godina?
Šta pohlepa čini, premda ima regularan posao.
Ne lupetaj, i ne pricaj ono sto neznas, i sto nije tema ovog foruma. Nikog ovdi nije briga cime se ti bavis u životu, pa ni Marina.
Ovdje je tema jesi li bio ili nisi kod MarineDS.
Ocigledno nisi pa nemoj pisat o iskustvu o tome sto neznas i nisi bio.
 
Ne lupetaj, i ne pricaj ono sto neznas, i sto nije tema ovog foruma. Nikog ovdi nije briga cime se ti bavis u životu, pa ni Marina.
Ovdje je tema jesi li bio ili nisi kod MarineDS.
Ocigledno nisi pa nemoj pisat o iskustvu o tome sto neznas i nisi bio.
Naravno da nisam bio jer ne posjećujem babe, već djevojke u dvadesetim godinama.
I nisam zapitkivao čime se inače bavi, da imaš IQ veći od sobne temperature skužio bim to, zato odjebi.
 
Ja joj poslao poruku na whatsapp nema odgovora
Zvao mob zvoni ali se ne javlja a bas bi otisao do nje
Ako je netko bio neka napise iskustva
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh