ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zaboravio si napisati da se slatka tajna udebelila jako. Sise ostale iste. Mislim nisu lose al puno premale u odnosu na ostalo. I zaudara. Svrsis po njoj ona samo navuce majicu i ceka drugog 🤢🤮
Istina živa.

Cura je simpatična i surađuje, ali em je pušenje za ništa, em baš bazdi. Pušenje bih pregrmio u ime dobre guzičetine, ali zbog loše higijene bio jednom i ne planiram baš tako skoro...

Slatka tajna se bas udebljala jako kod nje mi je plus sta joj mozes svrsiti u usta po licu gdje god hoces jebat ju mozes kako hoces ne bini se....higijena dosta losa

Njezna i mazna isto ju mozes karat kako god neda svrsavanje u usta po licu samo po tijelu i bolja higijena puno vitka je tko voli takve bit ce mu super

Ma ne radi ona anal, meni je ona nekako preobicna i previse pristojna, kao da je malo uplašena. Istina je da sve sluša i možeš ju jebati kako hoće ali meni je to turn off

opet smo u onoj sljepoj ulici di postoje dvije slatke tajne; ova slatka tajna radi u španskom, pon-sri-petak, puši za 50 € i kaže da nema pičke kod nje

ovo je Slatka Tajna koja SE JEBE, i nije u španskom!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh