Koja je ta monika?Radi Monika ali je skupa, 150 sat, zvao sam danas. Nemam pojma kakva je ali na slikama je super ako je to ona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je ta monika?Radi Monika ali je skupa, 150 sat, zvao sam danas. Nemam pojma kakva je ali na slikama je super ako je to ona.
Koja je ta monika?
A plaćanje a bonovi ilU cijenu uključen seks, pušenje, ljubljenje. Prostor u Dubravi. Jedino kaj veli da prima klijente do max 50 godina![]()
Monika 😘
27 godina -172/57/3 -diskrecija -higijena -iskljucivo moj prostor - javite mi se na whatsappwww.oglasnik.hr
![]()
Meni je rekla keš.A plaćanje a bonovi il
Gleda li na sat ili se može produžiti za tu cifru?Fakat je debela ali puši kao kraljica. 150€ sat vremena i udaraš kako hoćeš.
Lazan oglas ljudi imaju dvi cure na oglasniku takve a bonovi da lik koji vara iza togA plaćanje a bonovi il
Uff...dobro da si rekao, ja već razmišljao da odem. Više ni poštenu kurvu ne možeš naći...Lazan oglas ljudi imaju dvi cure na oglasniku takve a bonovi da lik koji vara iza tog
Mogu ti predlozit jednu 40 godina iznajmila je stan ok izgleda dobro pusi i jebe se jako dobroUff...dobro da si rekao, ja već razmišljao da odem. Više ni poštenu kurvu ne možeš naći...
Koja je to?Mogu ti predlozit jednu 40 godina iznajmila je stan ok izgleda dobro pusi i jebe se jako dobro
VukovarskaKoja je to?
Jel to ona Karla?Vukovarska
Frende neznam vukovarska24Jel to ona Karla?
Koliko love i da li se ljubi?Mogu ti predlozit jednu 40 godina iznajmila je stan ok izgleda dobro pusi i jebe se jako dobro
Jel si bio kod nje?Zna neko koliko ova “Silvija milf” ima godina, ima sigurno vise od 40 kako stoji u oglasu? Hvala
Jel mozes link staviti, ima ih vise pod tim nazivom...Recenzija atraktivna plavuša.
Plavuša, nasmijana, uredna, čista, miriši, radi b2b potpuno gola, sitna ali skladno građena, može se maziti, 50 eura b2b, ima tuš. Radi pon-pet.
Oko 50Zna neko koliko ova “Silvija milf” ima godina, ima sigurno vise od 40 kako stoji u oglasu? Hvala
nek si nabavi čitač novčanica, ili pos aparat jer ja s bonovima nebum plaćo!Evo ovako što se tiče bonova prevara do sada sam bio s dvije cure kojima sam dao bon na ruke i to kad završio s uslugom bio sam skeptičan za bonove obavio dao dva bona od50 eura.
Ta cura mi kaze da je imala problem s laznim novcanicama kaze odradi klijenta platio joj s laznim novcem![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|