ZAGREB - Iskustva & recenzije




valjaju ove cemu?
Kod prve možeš dobiti samo masažu s drkicom, treću izbjegavaj u širokom luku, a za drugu ne znam ništa
 
Jebo vas takve glupe da vas jebo. I zaslužujete da vam se uzmu pare.
Ne samo da je tisuću puta spomenuto ovdje da se ne daje ništa unaprijed, pa sve da vam je to i promaklo - gdje vam je ono zrnce i minimum zdravog razuma koji će vam reći da se nikad nikome, na neviđeni, ne daje nikakav bon. Kad ćete evoluirati više i shvatiti to i bez da vam se napiše? Koliko GLUP moraš biti?

Odavno tvrdim da Hrvati generalno imaju jako niski IQ.
Kad se samo sjetim Luke Burazera i njegove prevare sa kriptom. Uvijek mi je fascinantno odakle budalama i naivčinama novci. A obzirom da je Plavi oglasnik i dalje pun whatsapp oglasa i dalje horde idiota plaćaju bonove.
 
Evo ukratko moja iskustva u zadnja 3-4 mjeseca. Već se pisalo o svima, pa samo ih navodim po imenima, možda pomogne ako se tko dvoumi.

Plavokosa 25 - lijepo građena cura, mlada mama, simpa faca. Dogovor nije baš lak, teško ju je dobiti za termin, ali po dogovoru sve radi. Oral bez, seks sa, anal ne, u par poza, hoće se i poljubit ovlaš, za vrijeme akcije uglavnom priča o seksu, pa se da izdržat.... Tijelo tetovirano, velike cice, malo viseće, ne voli ih pokazivati. Prostor Ferenčica, trošak 70/100.

Kiara 26 - isto lijepo građena cura, vitkija od Plavokose, faca OK, malo vulgarna, dost jebozovna. Bolje tijelo nego na slikama, sitnija. Nije baš poduzetna, nego pita i očekuje od tebe da vodiš i radiš, ali radi sve po dogovoru, osim anala, isto se ljubi, čak malo i preagresivno. Prostor Branimirova, trošak 80/100/150 (30-45-60 min).

Lora Blond - lijepo građena cura, slična ovoj Kiari, samo plavokosa, faca ne sjećam seviše, ali nije ružna. Isto pasivna, ali sluša i radi po dogovoru. Prostor Branimirova, trošak bio 60e. Bio sam davno, možda je sad novi prostor i cijena.

Elokventna Iva, OK cura, malo jača od ovih ostalih, ali OK tijelo i faca niš posebno Lijepo surađuje i radi sve po dogovoru, jedino što cijela akcija nije meni bila previše seksi, ona krenula u neku bezveze priču o sebi i svom dečku, njegovoj familijij, pa mi to nije baš pasalo, ali odlično puši i dobro se jebe, pa sam nekak izdržavo. Prostor Pruđe kod Čevosa, trošak 70e a pol sata.

To je i rang lista, kod Plavokose i Kiare bih ponovio, ove druge 2 ne bih... Ne pitajte me za linkove i telefone, jer brišem s telefona, a javljam se kad objave oglas.
Tu plavokosu25 sam ganjao mjesecima i na kraju više ne stavlja oglas...
 
Izgleda da ima samo ne realnih reklama sa bonovima , to je vani nestalo već prije par godina imamo samo realnih reklama
 
Imali tu mogućnost dobiti realne reklame koje su provjerene i koje možemo imati povjerenje ? Ne živim u HR pa zato i pitam
 
Zvao i bio prije desetak dana kod ove, tzv. Ivana 091/723-9978
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaze-oglas-5238736
Dogovor brz odmah se javila, slike njezine, prostor na Laništu odmah iza Arena Centra. Taman za vrijeme nekog koncerta sam bio parkinga nigdje jbg bad luck. Čekao na hladnoći 15 min ispred zgrade i okrenuo se prema autu i taman zove da mogu ući, dolazim na zadnji kat zgrade otvara vrata i jednostavno mi nije izgledala u tom trenu (možda do mene jer sam bio loše volje cijeli dan) i kažem oprosti ništa od ovoga i pravac doma.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh