ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bok ljudi, pitali ste vise puta koji Thai Salin judi nesto vise, salon je Super Thai Centar u Palmoticevoj. Curke su mlade Thai cca izmedju 30 i 40 god.. zgodne mrsave i rade pravu Thai masazu ALI. uzmete OIL massage i na kraju vas cura pita za drkicu 30€ i ja uzeo. onda me par min kasnije pita da ako hocu mozemo se dogovoriti za nesto nakon posla i to sam dogovorio.
znaci 150€ seva kod mene doma.. curka dosla uberom. oral bez kondoma.. polizala me cijelog. za sada jedno od boljih iskustava za te pare.. eto tko voli Thai curke
Imas neki kontakt ili

Neka da radi outcall to hotel u Zg ali sigurna i provjerena na kratko sam tu , hvala…
Ima ona cura što ne na telefon javlja "baba iz bunara".
Ne znam koji joj je trenutno oglas, ali mislim da pod zadnje ima neki gdje se spominje crvena kosa.

Cura je zbilja pouzdana što se tiče dolaska. Iskleg je ok, samo što joj po meni ta kosa obojana u crveno ne stoji.

Ponašanje ju druga priča, ovisi kad dođeš, ali koliko znam, kad ima outcall, onda je dobre volje.

Potraži malo po forumu "baba iz bunara".

Ja sam obišao dosta Thai salona kroz godine i kad dobiješ nešto više je stvarno iznimka a ne pravilo. Naravno jedino kad uzmeš oil masažu može se desiti da te masira na granici baš da te napali, vidi reakciju i da čeka da joj daš hint. U pravilu gazda salona ili kolegica ne zna za to, i bio bi problem za maserku da se to pročuje. U salonu gore nisam bio, al činite si loše kad pišete javno ime jer s previše pozornosti može doći do toga da prestanu nuditi ručni, ili da maserka dobije otkaz.
I ne ne trebate mi pisati u inbox, maserka koju ja znam više nema u salonu gdje sam dobio bonus.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh