I kakav je oral?Moze i oral ali tjt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kakav je oral?Moze i oral ali tjt.
I foot fetish.Da rezimiramo, samo je ručni rad u ponudi?
zadovoljavajući ,I kakav je oral?
Jel zna neko nesto konkretnoBar si sacuvo pare
nije njezina, žena kada je obučena izgleda prosjek, nije ni ružna ni zgodna.Slika iz oglasa nije njezina? To ona iz Šubićeve?
koliko uzima za masažu sa oralom? bio sam prije godinu dana i samo je nudila masažu sa doplatom da joj guraš prst sa rukavicom, bezvezezadovoljavajući ,
ne daje da joj svršiš u usta ali ako ne skuži na vrijeme da si pri kraju onda možeš i to.
meni je zanimljiva situacija bila, nije skužila da sam pri kraju i dudla ona njega dobro, uletio prvi mlaz, ona se krenula daviti kao da će povraćati. ja svršavam, ona ga drka i nekih 10 ak sekundi kao da će se ispovračati po meni. Naravno, uz one njezine grimase i na kraju pitanje: Are you finish ?
Isto samo drkica kaže nema oralkoliko uzima za masažu sa oralom? bio sam prije godinu dana i samo je nudila masažu sa doplatom da joj guraš prst sa rukavicom, bezveze
Ne izmišljaj. Nikakvog oralca niti sexa nema kod nje. Samo masaža s drkicom i foot fetish/footjob. Koga zanima više detalja o njoj, nek pročita moju recenziju otprije 2 tjedna. Tko god tvrdi da je dobio ovakvo ili onakvo pušenje, ima bujnu maštu i priča lovačke priče.zadovoljavajući ,
ne daje da joj svršiš u usta ali ako ne skuži na vrijeme da si pri kraju onda možeš i to.
meni je zanimljiva situacija bila, nije skužila da sam pri kraju i dudla ona njega dobro, uletio prvi mlaz, ona se krenula daviti kao da će povraćati. ja svršavam, ona ga drka i nekih 10 ak sekundi kao da će se ispovračati po meni. Naravno, uz one njezine grimase i na kraju pitanje: Are you finish ?
moje godine mi ne dozvoljavaju da se spuštam na tvoj nivo.Ne izmišljaj. Nikakvog oralca niti sexa nema kod nje. Samo masaža s drkicom i foot fetish/footjob. Koga zanima više detalja o njoj, nek pročita moju recenziju otprije 2 tjedna. Tko god tvrdi da je dobio ovakvo ili onakvo pušenje, ima bujnu maštu i priča lovačke priče.
evo ovako.....koliko uzima za masažu sa oralom? bio sam prije godinu dana i samo je nudila masažu sa doplatom da joj guraš prst sa rukavicom, bezveze
Azijatkinji..... Kod druge nisam bio i niti znao da postoji druga. Imaš link ?Jel to pričate o azijatkinji ili o onoj drugoj curi?
Ja sam takoder prije cca 1-2 mjeseca na broj koji sam imo poslo poruku (takoder nema slike) i prije 2 tjedna mi se njezin dragi ili sto vec je nebitno javioNisam bio još kod nje, čuli smo se prije pola godine kad sam se raspitivao za cijenu, ali onda sam morao van HR, i evo do nedavno joj bila slika na profilu. Valjda neaktivne chatove blokirala, pa i moj misleći da ne planiram ni dolazit, šteta čuo sam dobre stvari o njoj, pa sam je mislio sad isprobat
Može brojU subotu bio ma masazi u salonu Petrova ,htio sportsku masazu,mlada curka krenula masirat odlicno masira,nakon 10 min pitam ju da ga malo nategne sto je odmah prihvatila i odradila hj fenomenalno,moze se dirati,najbolje od svega cijena 35e a curka kojih 20 22god,za ponoviti svakako,ako zeli tko probati neka se javi pvt
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|