Hello my love, my name is Valeria, your super affectionate and I love to enjoy, do not hesitate to write me 😘😘
www.oglasnik.hr
RECENZIJA:
Ukratko, izbjegavati u širokom luku. Ne da se ne isplati veće je doslovno bacanje novaca u vatru. Jebem se glupa. Al dobro, na greškama se uči.
Za one koji žele detaljnije...
Znači klasična južno amerikanka (iz kolumbije), živi sa još dve frendice (a tko zna možda ima i neki lik u stanu, ne bih se čudio) u nekom apartmanu u blizini okretišta na Črnomercu. Traži 120€/30min, 160€/1, oral bez kondoma dodatnih 50€, 69, classic sex, masaža... Ja reko aj da probam 1h nisam nikad, kad već nije puno skuplje, valjda je neka premium čkapi iz južne amerike. I ništa dogovorim se preko whatsappa na engleskom, dođem tamo i čekam pol sata da ona skuži moju poruku na mobitelu. Dolazim ja na vrata i pozvonim, čujem neku priču u stanu (ima ih više) i malo mi čudno al ajd. Otvara vrata ženska, lošija je uživo, kasne 30te ili rane 40te, izgledala mi malo "prljavije" nego na slikama, jedino što je premium sam ja koji je upravo ušao u stan (a nisam bog zna što) i nezna ni trunke engleskog, a kamoli hrvatskog. Pokaže mi di je soba, uđem, na mobitelu preko google prevoditelja smo se morali sporazumiti, kaže 1h 160€. Ništa, ja se opraštam od svojih 160€ s velikom mukom jer već vidim da se ovo neće isplatiti. Pitam kao, jel ima još netko u stanu. Odgovara, "Amiga, amiga"... Malo wtf.
Ok, kreće akcija. Sve se radi s kondomom, bez je dodatnih 50€. Jebote, ja si mislim daj dva kondoma bolje. Bojim se da neću dobit nešta s jednim, a kamoli da radim bez. Pita još kao hoću u troje, naravno treba platiti. Reko, no money.. Ok, oral prođe, malo je nasilna. Jebačina klasika 2-3 poze da što prije bude gotovo. Dok jebem u doggy pozi zove je neko na mobitel. Ženska se doslovno javila, mislim da su bila neka djeca ili frendice, nemam pojma. Ja ono, wtf? Završim dost brzo i šta sad, platio sam 1h nema šanse da se oprostim tako od mojih para. Pita ona jel može masaža, reko može Si. Taman je zaustavio da me ne namaže s nekim sranjem, nemoj me prljat molim te, da se ne moram tuširati tu kod tebe... Masaža ok. Mislim da te tako može izmasirati prosječna purgerka, ništa vrijedno spomena. Stalno priča na španjolskom ko da je nešta razumijem, cijelo vrijeme moram prevoditi. Dok me masira malo je ispitam odakle je, kako joj je ovdje, koliko je dugo, itd... Kao tu je od ljeta na moru, sutra ide u neki drugi apartman ili mjesto. Ok, vrijeme za drugu rundu, meni se teško diže jer ga navlači ko luda, cijelo vrijeme tipka na mobitel, opet je netko zove. Da bi bilo gore, pljune mi na goli kurac. A u pičku materinu, pa jel me hoćeš ubit. Ok, nekako mi se uspije dić taman za malo druge runde. Naravno nisam svršio drugi put. Reko "Finish" i završimo, obučem se i odem van. Počinje me hvatati post nut clarity (još i nakon prve runde). Pomislim si, bože jel mi je ovo trebalo? Ostao sam bez 160€ zbog prostitutke koja vrijedi max 30€. Pljačka i loša usluga. Al barem sam nešta naučio.
Zaključak, što smo naučili dečki?
Bolje drkati nego trošiti pare na strane kurve. Čim te uvati ubi ga dešankom šakić i post nut clarity će ti pročistiti glavu i uštedit pare. Previše sam para dao ovo ljeto na kurve i ovo je bila dobra lekcija.