ZAGREB - Iskustva & recenzije



Jel ima tko iskustva s ovom?! Na oba broja zovem, nitko se ne javlja!
Brate... Bježi od toga... Baba debela, nije normalna...
 
ima li itko kontakt od Tine, jel moguce da je nestala tek tako ?
Za većinu je nestala, za neke očito nije:
svima mora biti jasno da svi mi drugačije kliknemo sa određenim damama, sa nekima bolje a sa nekima lošije. npr. osobno je družim sa jednom damom koja je tu bila jako aktivna prije ali sada više nije tj. kako bi se reklao nestala je. e pa nije , nego smo prijatelji sa povlasticama uz simboličnu nagradu sa moje strane
 
Tako sam se ja osjecao prije dva tjedna kad sam otisao u Hotel Europu na Zagrebackoj cesti u sobu kod srbkinje,koja mi je uzela za pola sata 100e,a doslovno me izgurala iz sobe nakon 17min.Izasao van reko kaj je meni ovo trebalo....

RECENZIJA:

Ukratko, izbjegavati u širokom luku. Ne da se ne isplati veće je doslovno bacanje novaca u vatru. Jebem se glupa. Al dobro, na greškama se uči.


Za one koji žele detaljnije...

Znači klasična južno amerikanka (iz kolumbije), živi sa još dve frendice (a tko zna možda ima i neki lik u stanu, ne bih se čudio) u nekom apartmanu u blizini okretišta na Črnomercu. Traži 120€/30min, 160€/1, oral bez kondoma dodatnih 50€, 69, classic sex, masaža... Ja reko aj da probam 1h nisam nikad, kad već nije puno skuplje, valjda je neka premium čkapi iz južne amerike. I ništa dogovorim se preko whatsappa na engleskom, dođem tamo i čekam pol sata da ona skuži moju poruku na mobitelu. Dolazim ja na vrata i pozvonim, čujem neku priču u stanu (ima ih više) i malo mi čudno al ajd. Otvara vrata ženska, lošija je uživo, kasne 30te ili rane 40te, izgledala mi malo "prljavije" nego na slikama, jedino što je premium sam ja koji je upravo ušao u stan (a nisam bog zna što) i nezna ni trunke engleskog, a kamoli hrvatskog. Pokaže mi di je soba, uđem, na mobitelu preko google prevoditelja smo se morali sporazumiti, kaže 1h 160€. Ništa, ja se opraštam od svojih 160€ s velikom mukom jer već vidim da se ovo neće isplatiti. Pitam kao, jel ima još netko u stanu. Odgovara, "Amiga, amiga"... Malo wtf.

Ok, kreće akcija. Sve se radi s kondomom, bez je dodatnih 50€. Jebote, ja si mislim daj dva kondoma bolje. Bojim se da neću dobit nešta s jednim, a kamoli da radim bez. Pita još kao hoću u troje, naravno treba platiti. Reko, no money.. Ok, oral prođe, malo je nasilna. Jebačina klasika 2-3 poze da što prije bude gotovo. Dok jebem u doggy pozi zove je neko na mobitel. Ženska se doslovno javila, mislim da su bila neka djeca ili frendice, nemam pojma. Ja ono, wtf? Završim dost brzo i šta sad, platio sam 1h nema šanse da se oprostim tako od mojih para. Pita ona jel može masaža, reko može Si. Taman je zaustavio da me ne namaže s nekim sranjem, nemoj me prljat molim te, da se ne moram tuširati tu kod tebe... Masaža ok. Mislim da te tako može izmasirati prosječna purgerka, ništa vrijedno spomena. Stalno priča na španjolskom ko da je nešta razumijem, cijelo vrijeme moram prevoditi. Dok me masira malo je ispitam odakle je, kako joj je ovdje, koliko je dugo, itd... Kao tu je od ljeta na moru, sutra ide u neki drugi apartman ili mjesto. Ok, vrijeme za drugu rundu, meni se teško diže jer ga navlači ko luda, cijelo vrijeme tipka na mobitel, opet je netko zove. Da bi bilo gore, pljune mi na goli kurac. A u pičku materinu, pa jel me hoćeš ubit. Ok, nekako mi se uspije dić taman za malo druge runde. Naravno nisam svršio drugi put. Reko "Finish" i završimo, obučem se i odem van. Počinje me hvatati post nut clarity (još i nakon prve runde). Pomislim si, bože jel mi je ovo trebalo? Ostao sam bez 160€ zbog prostitutke koja vrijedi max 30€. Pljačka i loša usluga. Al barem sam nešta naučio.


Zaključak, što smo naučili dečki?

Bolje drkati nego trošiti pare na strane kurve. Čim te uvati ubi ga dešankom šakić i post nut clarity će ti pročistiti glavu i uštedit pare. Previše sam para dao ovo ljeto na kurve i ovo je bila dobra lekcija.
 
Bok ljudi, pitali ste vise puta koji Thai Salin judi nesto vise, salon je Super Thai Centar u Palmoticevoj. Curke su mlade Thai cca izmedju 30 i 40 god.. zgodne mrsave i rade pravu Thai masazu ALI. uzmete OIL massage i na kraju vas cura pita za drkicu 30€ i ja uzeo. onda me par min kasnije pita da ako hocu mozemo se dogovoriti za nesto nakon posla i to sam dogovorio.
znaci 150€ seva kod mene doma.. curka dosla uberom. oral bez kondoma.. polizala me cijelog. za sada jedno od boljih iskustava za te pare.. eto tko voli Thai curke
Imas neki kontakt ili
 
Neka da radi outcall to hotel u Zg ali sigurna i provjerena na kratko sam tu , hvala…
Ima ona cura što ne na telefon javlja "baba iz bunara".
Ne znam koji joj je trenutno oglas, ali mislim da pod zadnje ima neki gdje se spominje crvena kosa.

Cura je zbilja pouzdana što se tiče dolaska. Iskleg je ok, samo što joj po meni ta kosa obojana u crveno ne stoji.

Ponašanje ju druga priča, ovisi kad dođeš, ali koliko znam, kad ima outcall, onda je dobre volje.

Potraži malo po forumu "baba iz bunara".
 
Ja sam obišao dosta Thai salona kroz godine i kad dobiješ nešto više je stvarno iznimka a ne pravilo. Naravno jedino kad uzmeš oil masažu može se desiti da te masira na granici baš da te napali, vidi reakciju i da čeka da joj daš hint. U pravilu gazda salona ili kolegica ne zna za to, i bio bi problem za maserku da se to pročuje. U salonu gore nisam bio, al činite si loše kad pišete javno ime jer s previše pozornosti može doći do toga da prestanu nuditi ručni, ili da maserka dobije otkaz.
I ne ne trebate mi pisati u inbox, maserka koju ja znam više nema u salonu gdje sam dobio bonus.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh