Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej pozdrav
Koja je to imaš možda link njenog oglasa
Hvala
Jel ta na vrbanima?Strangers stop, only for locals!
Ženstvena, nježna, ugodna, 42god. Ako ti je dosta razočaravajućih masaža - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu…www.oglasnik.hr
Strangers stop, only for locals!
Ženstvena, nježna, ugodna, 42god. Ako ti je dosta razočaravajućih masaža - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu…www.oglasnik.hr
Mislim da nisamjesibio kod nje? kakav je dojam?
kada sam prije zvao, bila je. ne znam jel još uvijekMislim da nisam
Jel je na vrbanima?
Koji točno salon?U subotu bio ma masazi u salonu Petrova ,htio sportsku masazu,mlada curka krenula masirat odlicno masira,nakon 10 min pitam ju da ga malo nategne sto je odmah prihvatila i odradila hj fenomenalno,moze se dirati,najbolje od svega cijena 35e a curka kojih 20 22god,za ponoviti svakako,ako zeli tko probati neka se javi pvt
Preporuka za mlađu curu Zagreb i okolica 19 do 25 godina
Sve na bonove katastrofaOsobni kontakti | Oglasnik.hr - Oglasnik.hr
Najveća ponuda oglasa iz rubrike osobni kontakti. Pregledaj oglase na Oglasnik.hr i pronađi osobni kontakt koji želiš.www.oglasnik.hr
Reklo bi se, prijatelju, da si blokiran.Vruća Ana radi li još? Pomagajte, imam broj, ali maknula profilnu na whatsappu i još nije isporučena poruka, pa ako netko zna detalje šta je s njom i jel aktivna volio bi da mi kažete, hvala.
Može link od oglasa? Neznam o kojoj se radiVruća Ana radi li još? Pomagajte, imam broj, ali maknula profilnu na whatsappu i još nije isporučena poruka, pa ako netko zna detalje šta je s njom i jel aktivna volio bi da mi kažete, hvala.
Na Vrbanima je, da. A zna biti i na drugoj lokaciji, ali je najčešće na Vrbanima.kada sam prije zvao, bila je. ne znam jel još uvijek
Imam broj od jedne Sandre (ili Sandy kako se zvala na PO)Preporuka za mlađu curu Zagreb i okolica 19 do 25 godina
Nije fejk ali trazi uplatu???? Pa cim trazi uplatu je fejk!!! Moze bit cura al je prevarantica!!!Imam broj od jedne Sandre (ili Sandy kako se zvala na PO)
Cura 21god smeđa kosa, dalmatinski naglasak, dolazis kod nje, sat je 100€ ako se ne varam. Cura nije fejk ali trazi uplatu pa me to odvratilo od nje
Hahhahahah..a neka ti je sretno, nasmija me dobro..daj link od te ane da vidim na sto liciReklo bi se, prijatelju, da si blokiran.
Broj uredno radi, slika je na Wapu, ševili se jučer (a i opet ćemo krajem tjedna).
Koja je to ana imas kakav njen oglas?Hahhahahah..a neka ti je sretno, nasmija me dobro..daj link od te ane da vidim na sto lici
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|