Koliko ona trazi radi oral sa ili bez zastite jel se ljubi?Ja nikako da ju ulovim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ona trazi radi oral sa ili bez zastite jel se ljubi?Ja nikako da ju ulovim
Jel ona uopće radi, jer nema aktivan oglas već neko vrijeme?Plavokosa 25
Hello :) pružam masaže, druženje uz senzualne dodire i završetke, dominacija, fetiši :) Uredan, lijep i čist prostor.…www.oglasnik.hr
marina 42 je mršava, ali dosta pristojna i iako odradi pušenje više posla radi, nije da imalo uživa, daje da joj se svrši u usta i što je super: guta spermu. čak joj je i odbojno po tijelu ili faci, pa preferira u usta svršavanjeMarina 42
Lokacija Trešnjevka u blizini stadiona NK Zagreb, cijene standard kao i svugdje.
Marina vitka mršavica malih sisa, izgledom meni čak i previše tvigi. Iako sve radi sa zaštitom, oral je moguć bez. Ženska dosta komplicira oko svega i definitivno nije moj tip tako da sigurno neću ponoviti posjet a za sve vas koji se dvoumite moj savjet je potrošite lovicu negdje drugdje a Marinu pustite da odmara.
Marina
Marina 42/168/56/2 strastvena i maštovita dama lijepih nogu traži g-dina za diskretne susrete u svom prostoruwww.oglasnik.hr
Znam jedino tvoju mamu.Decki imal kakva jeftina samo za ispraznit se. Hvala unapred
klinka od 20god u njemackoj za 80€ 1h?Jebote kako možeš platiti 160 eu za seks sa nekom koja je u kasnim 30-im ili ranim četrdesetim. Koji ti je... Nijedna koja je toliko stara ne vrijedi tih para! Mogao si za te novce naći neku u ranim dvadesetim. Dok se prostitucija ne legalizira imat ćemo nerealne cijene i nikakvu ponudu. U laufhausima po austriji i Njemačkoj se mogu naći duplo bolji komadi za duplo manju cijenu a plaće su tamo istodobno duplo veće nego kod nas.
Kaj to nije ona cura sto se jebala u paru?To sto je narkomanka jos bolje nemoram.ni platit
Jebe se sa jos vecom nakazom BUCOMKaj to nije ona cura sto se jebala u paru?
Buca je za ovu ko Shakira iz najboljih dana.Jebe se sa jos vecom nakazom BUCOM
Samo se pitam ko to jebe zivoteBuca je za ovu ko Shakira iz najboljih dana.
A obje su gabori
platiš koksom ko BujanecTo sto je narkomanka jos bolje nemoram.ni platit
Gdje se nalazi ?( slučajno stisnuo " objavi ")
NASTAVAK.... prvo kratko spika, riješili račun (50€ masaža + oral jasno bez masaže)
Skinula se, cice velike, vise, ok su, veli ajmo u sobu, sjedne na krevet i krene mi skidati bokserice i odmah u usta s "malim", rekao joj da ajmo leći na krevet, znači mala o bo ža va pušit k...( sama mi to i rekla ), veli mi kako je lijep i tvrd( najbitnije joj je tvrdoća), voli kad je higijena na nivou, sex ne radi a boga mi i ne treba jer ovo je bolje od sexa kako ona radi, liže jajca, ispod jajca, gura jezik i liže( znate već kaj), savršen rimm job, ko nemože dugo izdržat, (pitao sam je kaj ako budem brzo gotov jel mogu još jednom, veli u pola sata možeš koliko hočeš), neka ne brine
Izdržao sam dosta dugo, tak da mi nije trebalo drugi put, guta ga do kraja, dobro ga zaslini i onako stenje lagano i stalno "ga" hvali i kako joj je jako fin, i guza mmmmm, tralja ga među cice, malo oh i šamarao, paše joj to e i da, voli tepat što je meni bilo ne baš privlačno al niša strašno, kraj, bbzavršetak u usta
Poslije mi rekla neke privatne stvari i svašat nešto i na kraju ispalo da znamo iste ljude i da smo se kretali u istim krugovima
Na kraju pitao jel ima popust, rekla za drugi put i stalne mušterije cijena 40€
Zaključak
Naj naj naj bolji blowjob+rimming, koji sam do sada iskusio(a iskusio sam ih nekolkolo)
Za curu imam samo riječi hvale i definitivno moja velika preporuka
Dobila je definitivno stalnu(mene) mušteriju
P.s. odite, vjerujte mi nećete požalit
(Radi pon, srij, pet od 18h)
Tel: 064/677-677
|
|
|
|