Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marina 42 je mršava, ali dosta pristojna i iako odradi pušenje više posla radi, nije da imalo uživa, daje da joj se svrši u usta i što je super: guta spermu. čak joj je i odbojno po tijelu ili faci, pa preferira u usta svršavanjeMarina 42
Lokacija Trešnjevka u blizini stadiona NK Zagreb, cijene standard kao i svugdje.
Marina vitka mršavica malih sisa, izgledom meni čak i previše tvigi. Iako sve radi sa zaštitom, oral je moguć bez. Ženska dosta komplicira oko svega i definitivno nije moj tip tako da sigurno neću ponoviti posjet a za sve vas koji se dvoumite moj savjet je potrošite lovicu negdje drugdje a Marinu pustite da odmara.
![]()
Marina
Marina 42/168/56/2 strastvena i maštovita dama lijepih nogu traži g-dina za diskretne susrete u svom prostoruwww.oglasnik.hr
Znam jedino tvoju mamu.Decki imal kakva jeftina samo za ispraznit se. Hvala unapred
klinka od 20god u njemackoj za 80€ 1h?Jebote kako možeš platiti 160 eu za seks sa nekom koja je u kasnim 30-im ili ranim četrdesetim. Koji ti je... Nijedna koja je toliko stara ne vrijedi tih para! Mogao si za te novce naći neku u ranim dvadesetim. Dok se prostitucija ne legalizira imat ćemo nerealne cijene i nikakvu ponudu. U laufhausima po austriji i Njemačkoj se mogu naći duplo bolji komadi za duplo manju cijenu a plaće su tamo istodobno duplo veće nego kod nas.
Kaj to nije ona cura sto se jebala u paru?To sto je narkomanka jos bolje nemoram.ni platit![]()
Jebe se sa jos vecom nakazom BUCOMKaj to nije ona cura sto se jebala u paru?
Buca je za ovu ko Shakira iz najboljih dana.Jebe se sa jos vecom nakazom BUCOM![]()
Samo se pitam ko to jebe zivoteBuca je za ovu ko Shakira iz najboljih dana.
A obje su gabori
platiš koksom ko BujanecTo sto je narkomanka jos bolje nemoram.ni platit![]()
Gdje se nalazi ?( slučajno stisnuo " objavi ")
NASTAVAK.... prvo kratko spika, riješili račun (50€ masaža + oral jasno bez masaže)
Skinula se, cice velike, vise, ok su, veli ajmo u sobu, sjedne na krevet i krene mi skidati bokserice i odmah u usta s "malim", rekao joj da ajmo leći na krevet, znači mala o bo ža va pušit k...( sama mi to i rekla ), veli mi kako je lijep i tvrd( najbitnije joj je tvrdoća), voli kad je higijena na nivou, sex ne radi a boga mi i ne treba jer ovo je bolje od sexa kako ona radi, liže jajca, ispod jajca, gura jezik i liže( znate već kaj), savršen rimm job, ko nemože dugo izdržat, (pitao sam je kaj ako budem brzo gotov jel mogu još jednom, veli u pola sata možeš koliko hočeš), neka ne brine
Izdržao sam dosta dugo, tak da mi nije trebalo drugi put, guta ga do kraja, dobro ga zaslini i onako stenje lagano i stalno "ga" hvali i kako joj je jako fin, i guza mmmmm, tralja ga među cice, malo oh i šamarao, paše joj to e i da, voli tepat što je meni bilo ne baš privlačno al niša strašno, kraj, bbzavršetak u usta
Poslije mi rekla neke privatne stvari i svašat nešto i na kraju ispalo da znamo iste ljude i da smo se kretali u istim krugovima
Na kraju pitao jel ima popust, rekla za drugi put i stalne mušterije cijena 40€
Zaključak
Naj naj naj bolji blowjob+rimming, koji sam do sada iskusio(a iskusio sam ih nekolkolo)
Za curu imam samo riječi hvale i definitivno moja velika preporuka
Dobila je definitivno stalnu(mene) mušteriju
P.s. odite, vjerujte mi nećete požalit
(Radi pon, srij, pet od 18h)
samoreklamira seGdje se nalazi ?
Jel masaza vrijedna spomena ili je veci naglasak na oralcu?( slučajno stisnuo " objavi ")
NASTAVAK.... prvo kratko spika, riješili račun (50€ masaža + oral jasno bez masaže)
Skinula se, cice velike, vise, ok su, veli ajmo u sobu, sjedne na krevet i krene mi skidati bokserice i odmah u usta s "malim", rekao joj da ajmo leći na krevet, znači mala o bo ža va pušit k...( sama mi to i rekla ), veli mi kako je lijep i tvrd( najbitnije joj je tvrdoća), voli kad je higijena na nivou, sex ne radi a boga mi i ne treba jer ovo je bolje od sexa kako ona radi, liže jajca, ispod jajca, gura jezik i liže( znate već kaj), savršen rimm job, ko nemože dugo izdržat, (pitao sam je kaj ako budem brzo gotov jel mogu još jednom, veli u pola sata možeš koliko hočeš), neka ne brine
Izdržao sam dosta dugo, tak da mi nije trebalo drugi put, guta ga do kraja, dobro ga zaslini i onako stenje lagano i stalno "ga" hvali i kako joj je jako fin, i guza mmmmm, tralja ga među cice, malo oh i šamarao, paše joj to e i da, voli tepat što je meni bilo ne baš privlačno al niša strašno, kraj, bbzavršetak u usta
Poslije mi rekla neke privatne stvari i svašat nešto i na kraju ispalo da znamo iste ljude i da smo se kretali u istim krugovima
Na kraju pitao jel ima popust, rekla za drugi put i stalne mušterije cijena 40€
Zaključak
Naj naj naj bolji blowjob+rimming, koji sam do sada iskusio(a iskusio sam ih nekolkolo)
Za curu imam samo riječi hvale i definitivno moja velika preporuka
Dobila je definitivno stalnu(mene) mušteriju
P.s. odite, vjerujte mi nećete požalit
(Radi pon, srij, pet od 18h)
Ma kakva masaža, ima da, oralna masaža spolnog uda i popratnog sadržajaJel masaza vrijedna spomena ili je veci naglasak na oralcu?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|