Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto to mi se dogoodilo s njom....![]()
Nora 19
Nora, 19 god, druzila bi se s ugodnom i situiranom gospodom. SLIKE MOJE! Diskrecija 100 posto! Obicni poziv ili…www.oglasnik.hr
Bio prije mjesec dana kod Nore. Dogovor lagan. Da adresu ali broj pokraj, kad nazoves da si ispred kaze da je ulaz pokraj.
Dolazim pred stan, kad mi vrata otvara nakaza narkomanska od svojih 20 tak kg, trulih zubi od horsa. Nesto prestrasno. Odlazim iz stana brzinom svjetlosti i opet mi to ružno lice pred očima. Od nekud mi poznata, i sjetio se da je znam ko đankericu iz kvarta. Samo je nisam vidio cca 10 godina. Mislio sam da u životu vise nikad necu jebati. Žensko nisam smio pogledati na ulici, erekciju nisam imao jedno mjesec dana, tek sam jucer počeo po malo drkati.
Izbjegavati, osim ako ne želite da vas strefi herc, ili ako ne želite biti u živo u nekom horor filmu.
Jel.im.bar 19 ili su to isto laziIsto to mi se dogoodilo s njom....
STRASNO RUZNA CURA
Pa neces godine jebat ,cura bolesno izgleda .Jel.im.bar 19 ili su to isto lazi
To sto je narkomanka jos bolje nemoram.ni platitPa neces godine jebat ,cura bolesno izgleda .
Pobjegao sa vrata i 90 e naplacuje pola sata
I onda je za nju par ljudi napisalo da im je dobra...![]()
Nora 19
Nora, 19 god, druzila bi se s ugodnom i situiranom gospodom. SLIKE MOJE! Diskrecija 100 posto! Obicni poziv ili…www.oglasnik.hr
Bio prije mjesec dana kod Nore. Dogovor lagan. Da adresu ali broj pokraj, kad nazoves da si ispred kaze da je ulaz pokraj.
Dolazim pred stan, kad mi vrata otvara nakaza narkomanska od svojih 20 tak kg, trulih zubi od horsa. Nesto prestrasno. Odlazim iz stana brzinom svjetlosti i opet mi to ružno lice pred očima. Od nekud mi poznata, i sjetio se da je znam ko đankericu iz kvarta. Samo je nisam vidio cca 10 godina. Mislio sam da u životu vise nikad necu jebati. Žensko nisam smio pogledati na ulici, erekciju nisam imao jedno mjesec dana, tek sam jucer počeo po malo drkati.
Izbjegavati, osim ako ne želite da vas strefi herc, ili ako ne želite biti u živo u nekom horor filmu.
I ja sam nedavno kod nje. Teško ju je dobiti i dogovoriti se.Dal Laura onda samo masira ili ima i nešto više...nikako da se dogovorite???
I ja sam nedavno kod nje. Teško ju je dobiti i dogovoriti se.
Lokacija Donje Svetice, cijena 70eu pola sata. Usluga je bila na nivou, tu nemam zamjerke.
Dobro izgleda u licu i ima dobre noge-zato ih i valjda stavlja u oglas. Mlada je i ima između 25-30 godina, ali uvijek se mora pojaviti taj famozni ali obline posebice sise su joj mlohave i ispuhane, a ne bi trebale biti ipak je mlada.
Zato što je rodila, rekla mi jeSise su joj mlohave i ispuhane, a ne bi trebale biti ipak je mlada.
Kad?Zato što je rodila, rekla mi je
To bi mogla biti ona Ruskinja iz Miramarskemolim link na recenziju ove, ako je bila, tražio sam ovdje i nisam uspio naći raport / iskustvo, hvala
![]()
Ima sigurno već 4, 5 godina.
Ja nikako da ju ulovim![]()
Plavokosa 25
Hello :) pružam masaže, druženje uz senzualne dodire i završetke, dominacija, fetiši :) Uredan, lijep i čist prostor.…www.oglasnik.hr
Ako ti je utjeha, nisam ju ni ja nikad ulovio. Krenuo sam ju loviti dok je bila svježa na sceni i cura koju svi čuvaju za sebe, sa tvrdim i punim sisama. U međuvremenu je rodila i objesila se pa me nekako ta želja i prošla.Ja nikako da ju ulovim
Koliko ona trazi radi oral sa ili bez zastite jel se ljubi?Ja nikako da ju ulovim
Jel ona uopće radi, jer nema aktivan oglas već neko vrijeme?![]()
Plavokosa 25
Hello :) pružam masaže, druženje uz senzualne dodire i završetke, dominacija, fetiši :) Uredan, lijep i čist prostor.…www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|