Ivicamax123450
New member
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako uopće doći do nje?! Na poziv se ne javlja(piše mail prvi kontakt) a mail nigdje ne pišeLjudi jel bi tko mozda kod Silve sad kak se vratila?Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Jel radi sto osim masaze ako da koliko kolacica? HvalaOva ti je Ok
Masaže💦💦
Mlada maserka nudi masaže u svom urednom i čistom prostoru Parking je osiguran Za više inoformacija zvati na broj…www.oglasnik.hr
Koje joj je radno vrijeme? Do 16h?Evo bio ja na tvoju preporuku kod Jedinstvene stvarno je top riba , fina kulturna , sve kako si napisao ! Hvala za preporuku p.s napokon nije neka baba
Jel zenska na kraju ciganica ili nije?Evo bio ja na tvoju preporuku kod Jedinstvene stvarno je top riba , fina kulturna , sve kako si napisao ! Hvala za preporuku p.s napokon nije neka baba
Kakve to veze ima?Jel zenska na kraju ciganica ili nije?
A kakve nema?Kakve to veze ima?
Kakve veze ima i da je viganka i sipktarka ...pa neces ju zenit bokteJel zenska na kraju ciganica ili nije?
Opa ovdje su neki prehrambeno i nacionalno isključiviKakve veze ima i da je viganka i sipktarka ...pa neces ju zenit bokte
Kopiraju vladu i sabor, i oni uzimaju novce a ne znaju ništa o posli koji rade,Ovo je katastrofa kaj te cure rade po Zagrebu, uzimaju novce, a nemaju pojma o poslu koji rade.
Pisano je na forumu da je trudna da su je romi napumpali...Ekipa, treba mi pomoć.. Prije nekih godinu dana bio sam kod cure na Utrinama, mislim da je Šišićeva ulica bila. Koliko se sjećam oglašavala se pod Razigrana plavušica, imala je između 25-30 godina, plavuša, nižeg rasta, mršava, lijepa u faci. Sjećam se da je pušila u stanu, znači nije bilo najurednije. Bila mi je brutalna, al je nestala i ne mogu joj više naći oglas na osobnim kontaktima. Zna li netko možda o kome je riječ, jel još netko bio kod nje? Oglašava li se još uvijek, kako doći do nje? Sanjam taj seks koliko mi je dobro bilo, al nikako da je više vidim. Svaka pomoć bi bilo dobrodošla. Hvala ekipa.
Jel to ona sa borovjq ?Ova ti je Ok
Masaže💦💦
Mlada maserka nudi masaže u svom urednom i čistom prostoru Parking je osiguran Za više inoformacija zvati na broj…www.oglasnik.hr
Je, zvao jaJel to ona sa borovjq ?
Sta kaze za tarifu ? Jel jos uvijek na borovju ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|