ZAGREB - Iskustva & recenzije

Danas sam posjetio https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/selin-sexy-mackica-23-g-oglas-5171041
Do sad sam pročitao puno negativno o dotičnoj, i puno puta sam samo preskočio oglas iz tog razloga. Danas sam nekako odlučio riskirati. Javila se , dogovorili termin i bila je ljubazna preko telefona. U dog vrijeme sam se javio iz ulice i dobio dalje upute za do stana. Kod ulaska me dočekala izuzetno lijepa mlada cura, fini ten, u crnom korzetiću. Dosta sam sa oprezom ulazio u stan, čak se vidlo da sam napet, jer svašta se pisalo. Ali u tih 40ak min sto sam bio ne mogu naći zamjerke. Ponudila sa pičem, tuširanje. Malo popričali prije akcije, skinula se. Stvarno lijepe sise , rekao bi dobra 3, guza prčasta, malo veća, maca fino obrijana.U faci je isto lijepa. Osobno top do sada na Po. Oral bez, i to dobrih 15ak min bez da pokazuje ikakvo bezvoljno ponašanje, baš predobro. Nakon toga kondom i sjela gore, djeluje i dosta uska. Nisam ionako dugo izdržao, al bilo je sve na svom mjestu. Cijena 70europljana. Sve u svemu, kak sam ušao sa nekom slikom u stan, izašao sam sa potpuno drugačijom. Iskreno, vraćam se sigurno.
Ma Elena je odlična cura, slatko mi je kad počne mucati. I ja sam kod nje popio Sok i popričao. Oral mi je top
 
Karolina je narkomanka , pada s nogu , Lokacija je Miranarska 15c .
Nabijem te babo na onu stvar , javlja se baba promuklog glasa na mob , dogovara sve i onda uspon na 8 kat .
Cura je nadrogirana , jedva stoji na nogama , krevet razvaljen, plahta zguzvavana od prekjučer . Kad sam rekao da idem , nije me puštala , tražila je 5 EUR za cugu . Jad i bijeda . Još jednom nešto napisi , satrat ću te …….
Daj mi link od te Karoline,da ne bi slučajno naletio na balističku raketu.
 
Evo da ja napišem prvo iskustvo u ovom sportu, prvo sam se skoro ispovraćo kad sam naletio na jednu iz NZG, starješine će znati valjda na kog mislim jer ne želim srat direktno ako je to nekom napeto..(dobro da nije bilo sexa..) onda se ugodno iznenadio kod Slatke Tajne, ako nemaš Chuck Norris kriterije onda toplo preporučujem Slatku Tajnu:

Dogovor: strpljiva, nije živčana čak sam ja zajebao par puta i svejedno me primila sljedeći dan.
Stan: je po mojim standardima čisto ok.

E sad nekima je minus što je pričljiva, meni nije, mene je to opustilo.

Izgled: 3.5/5 nije top model ali je meni osobno zgodna, ima obline i gore i dolje. Uživo je zgodnija nego na slikama.

Što se tiče sexa: Prvi put sam u ovom sportu kao što rekoh ali većnu stvari se može dogovoriti, ja sam izabrao klasiku, jako se trudi da zadovolji i ne gleda u minutu, meni se činilo da je bilo duže od 30 min.

Cijena:70 eura
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh